Şimdi Ara

Laptop'tan hiç anlamam bir tavsiye !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1500 tl civarı bütçesi olan ve laptop olayından hiç anlamayan bir insanım.yani bu bütçe 1700e kadarda çıkabilir tabi.Bilgisayarla yapacağım işse şu;not okuyup facebook ve youtube'a girmek...yani çok arada belki oyunda oynarım ama yüksek grafikli oyun manyağı bi insan değilim....anlayacağınız günlük kulanım için laptop arıyorum...Şimdi bi arkadaşımda lenovo var,ısınma probleminden şikayet ediyor ki ben bundan nefret ediyorum alacağım bilgisayarımın ısınmamasını isterim..Çünkü farklı bi arkadaşım acer kullanıyor,mşallah kahvesi soğumuyor laptopun yanına koyunca.İşte bu yüzden dell ve asuslara baktım...muadilleride lenovoya göre pahalı...Şimdi ben bu 3 marka arasında gidip geliyorum....Bana dell,lenovo yada asustan hangi markayı önerirsiniz...Hatta eliniz değmişken direk model söyleyinde kurtarın beni şu azaptan....İyi forumlar



  • upp!!!
  • Bana kalırsa dell almanı öneririm mükemmel bir servisi var arıyorsun % 30 telefonda çözülüyor sorun daha sonrasını da gelip hallediyorlar evinde. Ben dell xps kullanıcısıyım gayette memnunum tek sorun yüksek grafikli oyunlarda fan sesi baya bi arttıyor başka hiç bir sorunu yok gerçekten kalitelidir.
  • Bahsettiğiniz fiyat aralığında bence Dell Vostro 5470 çok ideal bir ürün. Ekranı 14" , sanırım yeterli olur size. Taşınabilirlik bakımından harika boyutları bence. 18 mm civarında kalınlığı var ve sadece 1.53 kg olduğu belirtiliyor. Üzerinde i5 4200U işlemci, 4gb ram ve GT740 ekran kartı var. 8gb ram'e kadar yükseltebilirsiniz ve iki ram slotundan birisi boş, yani çok kolay ram yükseltme işlemi. İleride zayıf gelirse de ssd ve bir tane daha 4 gb ram alırsınız ve yolunuza devam edersiniz.
    Isınma olarak pek sorun yapmayacak gibi duruyor bilgisayar ama daha yeni model, çok fazla yorum yok hakkında tabiki. Hoşuma giden diğer kısmı da nispeten daha ufak olan bir modelde çift fan olması. Kasa kalitesi de gayet hoş, tam araştırmadım ama çoğu kısmı sanırım alüminyum alaşımdan. Almışken bence işletim sistemi ile birlikte alın. Verin ekstra 100 lira kadar ve orijinal Windows 8 ile alın, aldıktan sonra da hemen 8.1'e güncelleyin.
    Ürün linki;

    http://www.notebookadresi.com/dell_vostro_5470_s20w45c_notebook

    Bu da forumda bilgisayarla ilgili okuyabileceğiniz konunun linki;

    http://forum.donanimhaber.com/m_86265043/tm.htm




  • bende dell düşünüyorum.ama film falan çok izlediim için ekranboyutu benim için önemli yani en az 15.6 gibi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.