Şimdi Ara

Laptop'ta windows 8 basic pro'ya geçerken serial sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'dan MSI GE60 aldım. Oradaki adama kurdurdum, ama aktivasyon yaptırmadım, seriali sormakta aklıma gelmedi açıkçası...
    Ben önceden evdeki masaüstü bilgisayarıma win8 pro almıştım, laptoptaki normal, pro'ya yükselteyim dedim. seriali girdim, günceleştirme-yükseltme yaptım. uyarı verdi kabul etmedi, windows desteğe başvurun dedi.
    orada bir bölüm açılıyor 9 tane 7 rakamlık bir kod sistemini telelfondan istiyor. girdim ve şu soruyu sordu; bu windows 8 pro seriali, tek bir pcdemi yüklü, yoksa birden fazlada mı diye. bende birden fazla dedim, meğersem o serial tek pcde kullanılması içinmiş.
    Tamam buraya kadar sorun yok. madem pro olmadı, kutudan çıkan seriali(win8 basic) serialini girerim dedim, kutunun her yerini araştırdım, faturaya baktım, hiç bir yerde serial yazmıyor. Ya da bulamadım,
    laptopun içinde kurulu olması gereken bu serial'in nerede yazdığı, ya da nasıl ulaşabileceğim hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoalProve

Merhaba arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayar'dan MSI GE60 aldım. Oradaki adama kurdurdum, ama aktivasyon yaptırmadım, seriali sormakta aklıma gelmedi açıkçası...
    Ben önceden evdeki masaüstü bilgisayarıma win8 pro almıştım, laptoptaki normal, pro'ya yükselteyim dedim. seriali girdim, günceleştirme-yükseltme yaptım. uyarı verdi kabul etmedi, windows desteğe başvurun dedi.
    orada bir bölüm açılıyor 9 tane 7 rakamlık bir kod sistemini telelfondan istiyor. girdim ve şu soruyu sordu; bu windows 8 pro seriali, tek bir pcdemi yüklü, yoksa birden fazlada mı diye. bende birden fazla dedim, meğersem o serial tek pcde kullanılması içinmiş.
    Tamam buraya kadar sorun yok. madem pro olmadı, kutudan çıkan seriali(win8 basic) serialini girerim dedim, kutunun her yerini araştırdım, faturaya baktım, hiç bir yerde serial yazmıyor. Ya da bulamadım,
    laptopun içinde kurulu olması gereken bu serial'in nerede yazdığı, ya da nasıl ulaşabileceğim hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Laptopun altında yazar

• Yazmıyor. Biraz araştırdım ve şöyle bir sonuç çıktı, microsoft artık win8li laptoplarda serial vermiyormuş, serialler direk biosun içine gömülü olarak geliyormuş, yani bir şekilde hiç bi zaman son kullanıcı serialinin ne olduğunu bilmiyormuş.
    etkinleşirme vb. bölümlerde otomatik oluyormuş, benim laptop'ta da öyle çıktı hemen format attım ve öyle yaptım, gerçekten de serial istemedi. Şu anda da sıkıntı olmadan kullanıyorum.
  • CoalProve C kullanıcısına yanıt
    Aynen yazdığın gibi bioslarında gömülü oluyor serialler. Kutulu olarak satın alırsan key görebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.