hocam leptopun tam arkasına kitap koyuyorum kitabı tam olarak altına geçirmiyorum arka ucundan biraz sokuyorum orda bir hava akımı oluyor 30 40 fps lol oynuyorum çok şükür
tabii ki yüksek performansta oynamak varken süper güç tasarruf modunda oynuyoru
Weightless
kullanıcısına yanıt
Fakirlik ciğerimize işlemiş valla Şeytan diyor al bi monster rahat etTabi önce para bulmak lazımSen nerde memurdun hocam? İmzana +1
quote:
Orijinalden alıntı: a4technic
Fakirlik ciğerimize işlemiş valla Şeytan diyor al bi monster rahat etTabi önce para bulmak lazımSen nerde memurdun hocam? İmzana +1
attım pi em
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
quote:
Benim ki 85 derece Düşürmek için napmak lazım ya?
hocam leptopun tam arkasına kitap koyuyorum kitabı tam olarak altına geçirmiyorum arka ucundan biraz sokuyorum orda bir hava akımı oluyor 30 40 fps lol oynuyorum çok şükür
o 30-40 da tf lerde 15 e düşüyordur halinden anlıyorum kardeşim :(
quote:
Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
quote:
Benim ki 85 derece Düşürmek için napmak lazım ya?
o 30-40 da tf lerde 15 e düşüyordur halinden anlıyorum kardeşim :(
iş laptopum da casper dı ama fps 60 a sabitti onda güç seçenekleri yoktu yada ben bilmiyordum bunda bazen en iyi performansa alıyorum fanla ısınıyoruz zaten kış kapanma yapmıyor .
Konuyu HortLatıyorum. BiLgisayarımın FAnını Bu Program Dışında Nasıl Manuel OLarak BaşLatabiLirim. YardımLarınız İçin Şimididen Tşk.Ler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme