Şimdi Ara

Laptop ta 10600 ile 10600S ram arasındaki farklar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Casper marka laptopımda 4GB DDR3 1333MHz 10600S ram var bana yetmiyor casper teknik servise sordum bilgisayarın maximum ram kapasitesi 8GB ye kadarmış, 1 tane daha 4GB takıp rami 8GB yapmak istiyorum fakat nere baktıysam ramlarda 10600 yazıyor sonunda S yok, merak ettiğim şu: şimdi 4GB DDR3 1333MHz 10600 ram alırsam uyumluluk sorunu falan yaşanır mı?(10600S i 8 e bölünce ramin MHz sinin ortaya çıktığını biliyorum sonundaki S'i merak ediyorum)

• Synetic Ram Technologie (Senkronizeli Ram Teknolojisi) Hafızasını bir yandan dolduruken diğer ucundan bilgileri boşaltır. Dolayısıyla ramda bellek yığılması olmaz ve hafızaya aldığı bilgiler boşluklu olarak saklanmaz. Bu yüzden daha hızlı çalışırlar ve pc'yi hızlandırırlar. Mesela videolar, oyunlar kopyala yapıştır işlemleri daha hızlı gerçekleşir. Biraz daha pahalıdır diğer ram'lere göre.
  • Nasıl yani bu kadar mı farkı DELL makinede 10600S ram var 204pin CL9 4 gb 1333 mhz kingston da aynı özellikte 10600 pc3 cl9 ram aldım ama çalştırmıyor sebebi ne ola ki .s.s konu hortlattım ama bilgisi olan veya benzer sorunu yaşayan arkadaşlar cevaplarsa en azından sonradan bakanlar için yardımcı da olmuş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek66 -- 5 Haziran 2017; 0:0:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.