Şimdi Ara

Laptop sürekli fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önce laptop hdd cızırtı geliyor diye konu açmıştım.Buna mukabil çözüm için lenovo ıdeapad310 laptobumu servise gönderdim.İki gün sonra lenovo türkiye satış temsilcisi aradı pc hdd de arıza tespit edildiğini belirtti.Bana iki seçenek sundu;
    1.arızalı hdd yi değişmek
    2.cihazı 12 gb ram(8 gb lik idi) ile değişmek ve 250 gb ssd takmaktı

Ben 2'nc, seçeneği tercih ettim.Ürün bugün elime ulaştı yalnız 8gb ram aynen duryor ve 250gblik ssd var sadece.Sorun sadece bu değil onarım merkezi formunda "CİHAZ ARIZALI OLAN DİSK YERİNE SSD TAKILDI.İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLENDİ.SOĞUTMA SİSTEMİ TEMİZLENDİ.TEST OK."yazmış.Laptop soğutucu fan hızı eskisine göre hızlı eskiden sadece çok aşırı işlemde çıkan sesin azı sistem boşta iken var.fan hızı eskisinde çok çok az iken şimdi daha sesli.Ne yapayım yarın sabah müşteri hizmetlerini arayacağım.fanla ilgili ne olmuş olabilir fikri olan var mı?

• Sanırım ideapad 310 ve ideapad 320 sorunlu seriler, geçen hafta aldığım ideapad 310'un fanı chrome vb. küçük uygulamalar açarken bile devreye girmekte, hdd'den işlem altında iken sinir bozucu tıkırtı sesleride gelmekte bu ses belki gürültülü ortamlarda veya gündüzleri etki etmemekte ancak gece bilgisayar ile işlem yapmak cidden sıkıntılı fanı en ufak işlemde çok hızlı dönebiliyor. Zaten lenovo ideapad 310 fan noise, ideapad 320 rattle noise yazınca arama motoruna birçok sorun mevcut bende 8 yıl sonra yeni bir bilgisayar alim dedim 1 haftadır gereksiz sıkıntıya girdim umarım sorununuz çözülür.
  • HDD sen ses geliyorsa servise gönder benimkindende ses geliyordu servis arizali diye SSD takti yalniz bu sefer fazla devir dönen fan sorunu cikti.cok rahstsiz etmesede yine de ilk aldigim seferinden fazla tekrar servise gönderebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hp Laptop Fan Sesi
    13 yıl önce açıldı
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.