Şimdi Ara

Laptop Soğutucu Tercihi Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lg a515 i5 laptopum var. Boştayken 60-65 derece oyunda 90derecelere çıkan sıcaklık problemim var. Elimde kardeşimin targus soğutucusu var onunla 10derece daha soğuk çalışıyor, ama gürültüsü çok geceleyin rahatsız edici oluyor. Açıkcası param olsa gidip zalman gibi bir soğutucu almak isterdim fakat maddi imkanım kısıtlı o yüzden fiyat performans olarak en iyi ürünü almak istiyorum.

Addison Anc-39d
    eknik Özellikler
    Giriş Gücü: 1.3 w
    Azami Hava Akışı: 94.7 CFM

Ürün Ölçüleri:
    Uzunluk: 34 cm
    Genişlik: 32 cm
    Yükseklik: 6 cm
    Fan Çapı: 15 cm
    Fan Yükseklik: 1.5 cm
    Ağırlık: 1054 g
    Kablo Uzunluğu: 50 cm

Paket İçeriği:
    1 Adet Addison ANC-39D Notebook Soğutucu
    1 Adet USB bağlantı kablosu

Inca INC-269X

şu iki ürün arasında kaldım, fiyatları aşağı yukarı aynı inca hakkında çok sessiz olduğunun yorumunu okudum, hatta forumumuzda crysisde 10derece sıcaklık düşüşü sağladığını okudum, aranızda bu iki ürünü kullanan yada birini tavsiye eden varsa memnun olurum.

• şöyle birşey var bide, inca 44cfm iken addison 94.7cfm hava akışına sahip yani iki katından fazla, bu soğutmayı iki kat daha fazla yapacağı anlamına mı gelir?
  • mk148a kullanıcısına yanıt
    Sorunu fanla çözemezsiniz.Bilgisayarınızın fanını temizleyin.Macunlarını yenileyin.Siz yapamazsanız verin bir bilgisayarcıya 20 lira o yapsın.İlla fan alacağım diyorsanız da zalman nc1000-nc2000-nc3000 soğutucuları iyi.Bütçenize uygun olanı alın.Ama çözüm yolu fan değil.Temizlik ve macun yenilemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Ekim 2013; 2:02:57 >
  • - Inca INC-269X önerebilirim. PCNET tarafından En İyi Performans ürünü olarak seçilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

- Inca INC-269X önerebilirim. PCNET tarafından En İyi Performans ürünü olarak seçilmişti.

bilgilendirme için teşekkürler dostum, bu saatte donanimhaberin uyanık olmasına sevindim. Birde ekleme yapayım, addisonda 15cmlik fanla 25,1 db
    ses ve 1000 rpm devir hızı var.
  • - Evet onları eklemeyi unutmuşum. Fakat belirttiğiniz dereceyi soğutmak için 1000 RPM yetersiz kalabilir. Ayrıca 2 adet USB girişi var.
  • quote:

- Evet onları eklemeyi unutmuşum. Fakat belirttiğiniz dereceyi soğutmak için 1000 RPM yetersiz kalabilir. Ayrıca 2 adet USB girişi var.

Haklısın tabi rpmde önemli birde 2kat sessiz sonuçta gecetraktör motoru gibi fan sesi kafa şişirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk148a

quote:

- Evet onları eklemeyi unutmuşum. Fakat belirttiğiniz dereceyi soğutmak için 1000 RPM yetersiz kalabilir. Ayrıca 2 adet USB girişi var.

Haklısın tabi rpmde önemli birde 2kat sessiz sonuçta gecetraktör motoru gibi fan sesi kafa şişirir.

- Gerçi eskiye göre soğutucular artık daha sessiz. Microsoft'un bir soğutucusu vardı. Modelini tam hatırlamıyorum. 2400 RPM'de sıfır sessizlik.
  • 2400rpm hızında olup da sessiz çalışacak fan icat edildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

2400rpm hızında olup da sessiz çalışacak fan icat edildi mi?

- 2400'dü diye hatırlıyorum. Yanlışta olabilir.
  • quote:

quote:

valla hacı benide gaza getirdin hala arıyorum onu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk148a

quote:

quote:

valla hacı benide gaza getirdin hala arıyorum onu :D

- Yanlış hatırlamışım pardon. Zaten olsa da pahalı olur baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 18 Ekim 2013; 2:25:08 >

• ben kendi fanımı kendim yaptım on numara oldu :D sol alt köşedeki diğer 3'üne göre büyük ve gürültülü. ama 5 dakika çalıştığı zaman rahat 10-15 derece düşürüyor sıcaklığı. :)

Laptop Soğutucu Tercihi Hk. Yardım(arkası)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbudakk

ben kendi fanımı kendim yaptım on numara oldu :D sol alt köşedeki diğer 3'üne göre büyük ve gürültülü. ama 5 dakika çalıştığı zaman rahat 10-15 derece düşürüyor sıcaklığı. :)

Laptop Soğutucu Tercihi Hk. Yardım(arkası)

vay bee çok iyi görünüyo, birde kaliteli fanlar takarsan tadından yenmez

fanlar dandik olsa da gayet güzel işe yarıyorlar. büyük fan, kablolar ve anahtarlar elimde vardı, diğer 3 küçük fanı 5'er liradan aldım. adaptör'e 12, lira marangoza kestirdiğim tahtaya da 10 lira verdim. aşağı yukarı 40 liraya mal oldu. ben biraz kazık yemiş gibi oldum, sen kendin yapmak istersen daha ucuza da mal edebilirsin
  • hacılar ben inca 269x aldım fakat incelediğim gibi çıkmadı kutusuda farklı. 800rpm yazıyo benm aldığımda nette bir incelemde 1200 rpm yzıyordu.
    Cooler Master notepal XL alabilirsiniz ,

230mm fan ile 1000 devir ve max 89 cdf hava üfleme.

http://www.coolermaster.com/product/Detail/mobile/laptops_and_ultrabooks/notepal-xl.html

http://www.n11.com/cooler-master-notepal-xl-230mm-mavi-led-fan-usb-mesh-nb-sogutucu-siyah-P16457841

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.