Şimdi Ara

laptop şarjdan kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo marka bir laptopum var bugün şarjı bitti okuldayken bende arkadaşın jarjını kullandım okulda.Onun laptopu asus marka.Eve geldiğimde benim kendi şarjımı kullandığımda 1-2 saatde bir kesildiğini gördüm.Yani kablo hiç takılı değil gibi.Kabloyu çıkarıp tekrar takmam gerekiyor her seferinde.

8 saat makina kapalıyken şarjda beklet dediler onuda yaptım ama sonuç aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayzin -- 7 Mayıs 2014; 17:34:16 >

• laptopu yeni mi aldın yoksa arıza arkadaşının şarzını takınca mı oldu genelde laptoplar sürekli şarj olmazlar ama fişe takılı işareti sürekli olur birde bataryayı çıkartıp kullan eğer gerçekten elektriği kesiyorsa laptop kapanır o zaman başka yollara başvurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan_60

laptopu yeni mi aldın yoksa arıza arkadaşının şarzını takınca mı oldu genelde laptoplar sürekli şarj olmazlar ama fişe takılı işareti sürekli olur birde bataryayı çıkartıp kullan eğer gerçekten elektriği kesiyorsa laptop kapanır o zaman başka yollara başvurursun

Arkadaşın sarjına takdıkdan sonra böyle oldu.Laptopun sarjının bitmesini bekledim sarj bittikden sonra kapandı simdi acılmıyor.Baska lenovo sarjlada denedik yine yok.

Sureklı sarj olmazlar demissin zatende ben orda kablo hic takılı değil gibi demişim yani %95 de sabit duruyor değil bildiğin kablo takılıdı değil gibi şarj bitiyor.
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik elektrik birikmiş olabilir mi? Pili çıkartmayı deneyebilir misiniz?
  • Hocam 10 dakika beklettim ama sonuç aynı.Değişen bişey olmadı malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşının şarj aleti pc ne zarar vermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ne yapmak gerekir ?

• hocam garanti varsa garantiye verebilirsin. yoksa güvenilir bir servise teslim et.
    bende asus toshiba lenovo adaptörleri çok ortak kullandığım oldu. hatta 20 voltluk adaptörü 19v girişli laptopa çok taktım. seninkisi tesadüf bence. yada bir iki gün önce ufak bir sıvı teması olmuştur şarj kontrol tarafına denk gelmiştir, ordaki korozyon artıp patlak vermiştir diye tahmin ediyorum.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

hocam garanti varsa garantiye verebilirsin. yoksa güvenilir bir servise teslim et.
    bende asus toshiba lenovo adaptörleri çok ortak kullandığım oldu. hatta 20 voltluk adaptörü 19v girişli laptopa çok taktım. seninkisi tesadüf bence. yada bir iki gün önce ufak bir sıvı teması olmuştur şarj kontrol tarafına denk gelmiştir, ordaki korozyon artıp patlak vermiştir diye tahmin ediyorum.

Hocam şarj giriş yerinde bir sıkıntı var bence.Servis ne kadar utar acaba ?

• bayzin B kullanıcısına yanıt
    50-120 arası fiyat çekerler (tutturabildiğine) o da giriş jack kısmında sorun varsa..
    edit: istanbulun neresindesin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbrmania -- 8 Mayıs 2014; 19:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbrmania

50-120 arası fiyat çekerler (tutturabildiğine) o da giriş jack kısmında sorun varsa..
    edit: istanbulun neresindesin hocam

Ben yurtdışında yaşıyorum hocam.50-100 tutsa yine normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayzin -- 8 Mayıs 2014; 21:59:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.