Şimdi Ara

Laptop ram ve işlemci değiştireceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de averatec av2150-eh1 bi laptop var.

işlemcim: AMD Turion 64 MT-28 (1.6 GHz/512 KB L2 cache)

Ram: 512 MB DDR333 (PC2700) system RAM (2 X 256)

iki tane ram slotu var ben iki tane herhangi DDR333 (PC2700) 1 gblık ram alıp taksam olur mu yoksa laptopun marka modeli önemli midir?

işlemcimi de Amd Turion 2.0 GHz yapmak istiyorum bu işlemcinin başka çeşitleri var mıdır? yoksa ben herhangi bi Amd Turion 2.0 GHz alsam olur mu?

• Ram olarak istediğin markayı (laptop modeline uygun) takabilirsin ama işlemciyi değiştiremezsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Ram olarak istediğin markayı (laptop modeline uygun) takabilirsin ama işlemciyi değiştiremezsin..

cevabınız için teşekkür ederim ama işlemcinin değiştirilemediğine emin misiniz? Buraya bu mesajı bıraktığım sıralarda Amerika da bi satıcıyla( Laptop işlemcisi satıyorlar masaüstünde olduğu gibi. beceriniz varsa gidip kutusuyla alıp siz de değiştirebilirsiniz ya da bunu onlar sizin için yapıyorlar) konuştum değiştirebilir miyiz diye adamın cevabı: "200% yes".
    75$ a işlemcimi tam olarak şuna: "AMD Turion 64 ML-37 2.0GHz 1MB 2GHZ 754 CPU 35W 2 GHZ" değiştirebilirlermiş. Abim orda ve laptopum da orada olduğu için yaptırıcağım sanırım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linger -- 12 Kasım 2007; 20:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.