Şimdi Ara

Laptop prize takılı fakat dolmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eski sarj aletim bozuktu yeni alet aldım bu sefer de pc kapalıyken alıyor ama açıkken almıyor şarj

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhite36 -- 15 Haziran 2015; 16:22:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redwhite36

arkadaslar eski sarj aletim bozuktu yeni alet aldım bu sefer de pc kapalıyken alıyor ama açıkken almıyor şarj

yardımlarınızı bekliyorum

Pili ömrün uzatmak için yapılmış bi sistem olabilir.Prize takılıyken direk prizden alıyor gücü, şarj etmiyor.Yani siz kullanırken şarj olmamasını sağlıyor.
  • Konu güncel , çözüm bulamadım hala
  • PC açıkken hem de şarj etmek pc Yİ ısıtır bunun için inmiş bir önlem olabilir bu Yüzden sadece kapalıyken şarj edebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.Saten Acıkken Şarz Aletini Takıyorum Resimdeki Gibi Dolmuyor Diyor Ama bilgisyarı kapat diyorum kapanınca jarz alıyor.BİŞEDE farkettim Benim Eski Jarz aletimde Orjinal lenovo G700/G710 jarz aletinin üzerinde bir sürü programlar filan var ama şuanki jarz aletimde az var bundan kaynaklanabilirmi ???
  • Konu güncel
  • Aynı sorun 2 gün önce başıma geldi ve dün çözdüm, belki söyleyeceğim şey işinize yarar: sistem geri yüklemeyi deneyin. Bende casper notebook var. Bilgisayarı bir türlü soğutamıyorum bu yüzden fan programları arıyordum. Lenovoya ait bir şey buldum ve kurdum, sonra şarj olmama durumu oluştu. Sistem geri yüklemeyle çözdüm işi. Eğer son birkaç gün içinde bilgisayarınıza bilmediğiniz bir şey yüklediyseniz geri yükemeyi de bir deneyin, sonra bilgisayarı kapatın şarja takın. Bu şekilde bilgisayarı bir açın bakalım şarj edecek mi diye
    Umarım sorununuz çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 22 Haziran 2015; 19:58:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.