Bildirim
laptop pil göstergesi sorunu (ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gösterdiğime bak bi
-
dostum işletim sistemi xp ve gizli ögeleler açık.. -
yokmudur bilen -
xpde ben hiç görmedim ama driver falan yüklümü laptopla bi ton cd verirler onların arasından ankart cdsini bul -
driver yokmus dostum laptop 2006 da alınmış -
quote:
Orijinalden alıntı: darkhelpme
arkadaşlar laptop'un pil göstergesi kayboldu ne yapmam lazım
Denetim Masası - Güç seçeneklerini açın simgeleri göster diye bir yer olması gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Ağustos 2012; 20:53:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Denetim Masası - Güç seçeneklerini açın simgeleri göster diye bir yer olması gerekiyor..
açık o da.. ama hala göstermiyor -
quote:
quote:
quote:
açık o da.. ama hala göstermiyor
Xp sürümünde yada driverinden kaynaklanabilir...
Aygıt yönetcisi SS atın bakalım özellikle pil yerini seçerek..
-
-
-
bende öyle düşünmüştüm -
quote:
bende öyle düşünmüştüm
Deep Freeze kapalı virüs bulaşmıştır. Combofix programıyla virüs taraması yaptırın bakalım. -
quote:
quote:
bende öyle düşünmüştüm
Deep Freeze kapalı virüs bulaşmıştır. Combofix programıyla virüs taraması yaptırın bakalım.
dostum combofix i kullandım bir yığın şey sildi c windows font dosyaları ve sysanti.exe autorun.inf falan şu an geldi simge saatin oraya ac güçte yazıyor.. sağol dostum.. -
quote:
quote:
quote:
bende öyle düşünmüştüm
Deep Freeze kapalı virüs bulaşmıştır. Combofix programıyla virüs taraması yaptırın bakalım.
dostum combofix i kullandım bir yığın şey sildi c windows font dosyaları ve sysanti.exe autorun.inf falan şu an geldi simge saatin oraya ac güçte yazıyor.. sağol dostum..
Sorun çözüldüğüne sevimdim başlığa [Çözüldü] ekleyin iyi forumlar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X