Şimdi Ara

Laptop özellikleri(Daha iyi olmasını istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba,

Laptop'un on board ekran kartı olmasından dolayı oyunlar açısından oynanabilirlik derecesi çok düşük. Eğer laptop da "MXM" slotu varsa, buna uygun bir ekran kartı takılabilir. Gözüme çarpan diğer nokta ise 4 Gb RAM kapasitesine sahip olan cihaz da 32 bit işletim sistemini kullanman.

4 Gb RAM'i tam anlamı ile kullanmak istiyorsan, 64 bit işletim sistemi kurman gerekiyor. Bunun haricinde yapabileceğin bir şey yok.
  • aynı başlık altında 3tane konu açmışın arkadaşım.
  • ana kartını biraz araştırdım BURDA gösterdiği kadarıyla genişleme slotun yok o yüzden ekran kartı takman mümkün değil yani yapabileceğin tek şey makineyi değiştirmek
  • laptopların en büyük dezavantajı budur işte yükseltme seçenekleri sınırlı ama masüstünde platform değişmedikçe sök tak .
  • Forumda daha yeni olduğum için yalnışlıkla 3 tane olmuş olabilir.

Araştıran kardeşim, Teşekkür ederim. Laptop'umu çok seviyordum ama dediğine göre değiştirmek zorunda kalacağım.

Teşekkür ederim kardeşim.
  • Peki İşlemci değiştirsem? veya ana kart?
    Skyrim oyununu hiç takılmadan açarmı 1024*768 ayarlarında

Ve nasıl 64 bit yaparım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 64 bit kurulum dvd si ile geçiş yapabilirsin. İşlemcin değişirmi bilemiyorum fakat oyun açısından pek bi yararını görmezsin. Önemli olan gpu yani ekran kartı. O konuda da arkadaşlar gerekli izahatı vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur2

Peki İşlemci değiştirsem? veya ana kart?
    Skyrim oyununu hiç takılmadan açarmı 1024*768 ayarlarında

Ve nasıl 64 bit yaparım?

işlemciyi değiştirdin anakartıda değiştirdin sonra o anakarta uygun ekran kartı taktın.gittin bide win7 64 bit aldın. bu durumda yeni bir laptop alman daha karlı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.