İyi günler, bu ilk konum olduğu için biraz kötü olabilir. öncelikle bu laptopun Call of duty black ops gta4 gibi oyunları kaldırmasını istiyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyin yeter
Laptop'un on board ekran kartı olmasından dolayı oyunlar açısından oynanabilirlik derecesi çok düşük. Eğer laptop da "MXM" slotu varsa, buna uygun bir ekran kartı takılabilir. Gözüme çarpan diğer nokta ise 4 Gb RAM kapasitesine sahip olan cihaz da 32 bit işletim sistemini kullanman.
4 Gb RAM'i tam anlamı ile kullanmak istiyorsan, 64 bit işletim sistemi kurman gerekiyor. Bunun haricinde yapabileceğin bir şey yok.
aynı başlık altında 3tane konu açmışın arkadaşım.
ana kartını biraz araştırdım BURDA gösterdiği kadarıyla genişleme slotun yok o yüzden ekran kartı takman mümkün değil yani yapabileceğin tek şey makineyi değiştirmek
laptopların en büyük dezavantajı budur işte yükseltme seçenekleri sınırlı ama masüstünde platform değişmedikçe sök tak .
Forumda daha yeni olduğum için yalnışlıkla 3 tane olmuş olabilir.
Araştıran kardeşim, Teşekkür ederim. Laptop'umu çok seviyordum ama dediğine göre değiştirmek zorunda kalacağım.
Teşekkür ederim kardeşim.
Peki İşlemci değiştirsem? veya ana kart? Skyrim oyununu hiç takılmadan açarmı 1024*768 ayarlarında
Windows 7 64 bit kurulum dvd si ile geçiş yapabilirsin. İşlemcin değişirmi bilemiyorum fakat oyun açısından pek bi yararını görmezsin. Önemli olan gpu yani ekran kartı. O konuda da arkadaşlar gerekli izahatı vermişler.
quote:
Orijinalden alıntı: kingonur2
Peki İşlemci değiştirsem? veya ana kart? Skyrim oyununu hiç takılmadan açarmı 1024*768 ayarlarında
Ve nasıl 64 bit yaparım?
işlemciyi değiştirdin anakartıda değiştirdin sonra o anakarta uygun ekran kartı taktın.gittin bide win7 64 bit aldın. bu durumda yeni bir laptop alman daha karlı olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme