Şimdi Ara

LAPTOP ÖNERİSİ 2 LAPTOP ARASINDA KALDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dell daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman hocam sakin toshibaya bulasmayin hayatimda gordugum en igrenc en ac gozlu servis... servise giden laptopumun ekran kartini bozmuslar tekrar gonderdim simdi 50 tl istiyolar yaziklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

Aman hocam sakin toshibaya bulasmayin hayatimda gordugum en igrenc en ac gozlu servis... servise giden laptopumun ekran kartini bozmuslar tekrar gonderdim simdi 50 tl istiyolar yaziklar olsun

Hocam ben 7-8 yıldır kullanıyorum toshiba laptop 2 kere hard disk değişti sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

quote:

Aman hocam sakin toshibaya bulasmayin hayatimda gordugum en igrenc en ac gozlu servis... servise giden laptopumun ekran kartini bozmuslar tekrar gonderdim simdi 50 tl istiyolar yaziklar olsun

Hocam ben 7-8 yıldır kullanıyorum toshiba laptop 2 kere hard disk değişti sadece.

hocam benim laptop 8 ay oldu anakart yandı servise gitti geldi ekran kartı bozuk olarak geldi tekrar gitti tl ücret isteniyo defalarca aramama ragmen size dönüş yapılacak diyo hep aynı şeyler söyleniyo, siz olsaydınız toshiba önerir miydiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

quote:

hocam benim laptop 8 ay oldu anakart yandı servise gitti geldi ekran kartı bozuk olarak geldi tekrar gitti tl ücret isteniyo defalarca aramama ragmen size dönüş yapılacak diyo hep aynı şeyler söyleniyo, siz olsaydınız toshiba önerir miydiniz?

Sizde haklisiniz dogrusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.