Şimdi Ara

laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Monster laptopların ekran kartı değiştirebilen modelleri hangileridir. Link atarsanız sevinirim

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471626&kat=6453&lang=tr-TR

Monster Tulpar T7 v2.6 işlemci ve ekran kartı upgrade yani yükseltme edilebiliyor. Bu ürünü kullanıyorum çok memnunum.Ek olarak 32gb ram destekliyor.Isınma konusu yok gta5 turbo açmadığım halde 70 75 derecelerde cpu ve gpu.Turbo açsam 60 a kadar düşüyor.Dvd rom var.Ekran 17.3inç full hd mat les ekran.Kısacası tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Yetkiliyle konuştum. Almak istiyorum fakat taksitle vadeli oluyormuş. Sİtede 9 taksitte yüzde 5 vade diyor. Acaba kaça denk geliyor öyle alırsam ?
  • 4.830 Tl oluyor yaz kampanyasıyla birlikteBence hemen alın çünkü dolar yine rekor kıracak bugün.3Tl zorluyor

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ocağı bekleyeceğim en iyisi. Şuan zaten maddi gücüm yok o fiyatı vereck. Zaten dollar düşer ve gtx990m ekran kartın çıkışıyla berbaer düşer fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Ocağı bekleyeceğim en iyisi. Şuan zaten maddi gücüm yok o fiyatı vereck. Zaten dollar düşer ve gtx990m ekran kartın çıkışıyla berbaer düşer fiyatı

Dolar düşer tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerisi?
    5 ay önce açıldı
    Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Laptop Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.