Şimdi Ara

Laptop öneri 2.500 tl(Game)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 2500 tl arası bütçem var üniversiteye gidicem bu aradada bi laptop alıcam.Şu ana kadar msi ge60 vardı kafamda bu fiyat arlaığında ama sizin önerileriniz var mıdır başka tavsiye edebiliceğiniz ürün ? (3-4 arkadaş alıcaz onlarada tavsiye vericem sonradan küfür yemek istemiyorum)

• Başka tavsiye gelir mi bilmem ama bilindik bir laptop almak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum seçiminiz güzel anladığım kadarıyla araştırmışsınız bu durumda kullanıcı yorumlarınada bakmışsınızdır kağıt üzerinde performansdansa kullanıldığında görünen performans ve stabilite her zaman daha önemlidir. Bana göre güzel bir seçim gelecek tavsiyeler aksi belirtilmedikçe sadece kafa karıştıracak..
  • Ben 1 aydır arastırıyorum MSI Ge60'ın i7 işlemcili modelini alacağım.Sanada tavsiye ederim.Bir sıkıntı yaşayacagını sanmıyorum.Youtube'dan oyun gameplay videolarınıda bakabilirsin.
  • MSI NB GE60 0ND-412TR Notebook
    https://www.notebookadresi.com/msi_notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAK! -- 17 Haziran 2013; 18:45:42 >
  • Ebrarbilgisayar'dan baktım i7li ssd siz ama i5 işlemcili ve 200 tl daha ucuz aklım karıştı i5 ssd li daha iyi geldi gözümü fikirleriniz nedir ayrıca vatandan w8 li almayı düşünüyorum freedosda orjinal yazılım sorunu yaşarım diye gerçi w8 kullanmadım ama oyunlarda sıkıntı çıkarır mı acaba w7 ye göre
  • Vatan gibi sitelerde alınan modellerde Gpu Boost sorunu var.Bios güncellemesi ile çözülebilir ama uğraşmak istemiyorum dersen sanalmarketimde'ki i7li modellerde böyle bir sıkıntı yok.
  • Freedos seçeneği gözümü korkutuyor elimde oem key var masaüstünde kullanıyorum ama onu o yüzden vatan demiştim eğer sıkıntı varsa internette alabileceğim en güvenli en uygun fiyatta hangi site vardır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asuslara bak bence. msı alıp başın ağırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zBrave

Freedos seçeneği gözümü korkutuyor elimde oem key var masaüstünde kullanıyorum ama onu o yüzden vatan demiştim eğer sıkıntı varsa internette alabileceğim en güvenli en uygun fiyatta hangi site vardır ?

Freedos'dan korkamanıza gerek yokki hocam.
    Sadece İşletim Sistemi yüklü olmadan geliyor.Siz kuruyorsunuz istediğinizi.

sanalmarketim'e bakın bir siparişler 1 günde geliyor güvenlidir.

hizlial,pcdepo gibi yerlerdede ucuz ama onlarda bios sorunu varmı bilemıyorum.Ama sanalmarketimde kesin yok onu bılıyorum
  • Nasıl bir laptop istiyorsun, biraz detaylarına girer misin?
  • hocam bende seneye üni. sınavına gireceğim lenovo y500 aldım gayet güzel bir laptop.SLI özelliği olması GT650M ekran kartını eski halinden kurtarıyor :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

ürün bu.ayrıca ssd yok yazıyor bu modelde ssd de var

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutcancingi

hocam bende seneye üni. sınavına gireceğim lenovo y500 aldım gayet güzel bir laptop.SLI özelliği olması GT650M ekran kartını eski halinden kurtarıyor :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377

ürün bu.ayrıca ssd yok yazıyor bu modelde ssd de var

Katılıyorum bu laptopu da inceleyebilirsin bende üni.ye gideceğim bu sene bende bu modeli almaya karar verdim şimdilik. Forumda Ana konusu var inceleyebilirsin

• Ge60 412trye bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

asuslara bak bence. msı alıp başın ağırmasın
    @Mar00N
    msi dan ne sıkıntın vardı acaba ? asusdan ne önerebilirsin bu seviyede

@byenes2oo2
    Ben kurucam freedos a ama elimde orjinal tek key var onuda masaüstümde kullanıyorum kaçak kullanmakta istemiyorum sıkıntı çıkarıcak sonra başıma.

@at bükücü
    en başta belirtmiştim ama yeniden belirteyim oyun ağırlıklı kullanıcam ama bilgisayar yada elek. elektronik müh. düşünüyorum o işlerimide götürücek bi pc istiyorum çok sık pc değiştiren biri değilim o yüzden en doğru kararı vermek için bekliyorum bakalım.

@mahmutcancingi
    Güzel bilgisayar bunda şimdi 2 ekran kartı var ve ssd ile birlikte geliyor demi bu fiyata yine ? ssd kaç gb ? Sli destekleyen oyun sayısı az yine diğer oyunlarda ge60 öne geçer diye düşünüyorum sli destekleyen oyunlarda bu daha önde olabilir ge 60 a göre ama sli destekelyen oyunlar malum tercih edilebilir mi başka artıları eksileri nedir iyice düşünmek lazım

@fenerliso
    biraz araştırdım ama ge60 ı tercih etmişlerdi genel kanı olarak y500 e göre bilmiyorum bende ikilemdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 17 Haziran 2013; 18:31:52 >

• zBrave kullanıcısına yanıt
    hocam ssd 16gb bu ssd bunda açılış kapanış hızını arttırma (açılış 13 saniye kapanış 8 saniye) gibi hdd hızlandırıcı görevi görüyor yani depolama alanı olarak kullanılmıyor. Ayrıca sli destekleyen oyun az demişsin ama ass. creed 3,call of duty serisi, max payne 3, mass effect 3, skyrim , battlefeid 3 gibi yüksek performans gerektiren oyunlar sli destekliyor (burdan destekleyenlere bakabilirsinhttp://www.geforce.com/games-applications) Yenilerin çoğu destekli çıkıyor desteklemeyenlerde güncellemelerle desteklemeye başlıyor. Eski oyunlarda zaten gt650m tek kartı yeterde artar bile. Yani ge60ın oldukça üstünde performans sergiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 17 Haziran 2013; 18:37:24 >

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Ayrıca tek gt650m ile gtx660m arasında öyle ahım şahım fark da yok burdan bakabilirsin.http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • Baktım gerçektende pek fark yok gibi ve 650m sli çok üst sıralarda yer alıyor gtx660 a göre
    Başka + - leri nelerdir acaba bluetooth 4 var ssd var ama hdd 5400 rpm yavaş kaldığını söylemişler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 17 Haziran 2013; 18:47:16 >

• msi alma sonra başın ağırır diyen arkadaş amacın ne :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.