Şimdi Ara

Laptop/Notebook Tavsiyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir adet laptopa (veya notebook'a, her neyse ) ihtiyacım var. Max bütçem 2000 lira civarı. Yazdığım özelliklere uygun bi laptop önerebilir misiniz acaba? Kafama göre gidip yanlış bir şey almak istemiyorum çünkü.

Aradığım özellikler:

+Okul için de kullanacağım için şarj sorunu olmamalı. Yani şarj full doluyken birkaç saat dayanabilmeli.
    +Ram'i sağlam olmalı. Yani hızlı çalışmalı laptop. Aynanda birkaç program açtığımda kasmamalı, veya laptop'un açılma süresi uzun olmamalı vs.
    +Ekranı ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur. Evde film ve dizi izleyeceğim için ekran da önemli.
    +Ekran kartı da 720p ve 1080p filmleri kaldıracak şekilde olmalı. Bluray'e gerek yok ama bu 2 formatı kasmadan oynatabilmeli. Buna ek olarak laptop'ta hiç oyun oynamayacağım. Yani ekran kartı sadece filmler/videolar için lazım. Buna göre tavsiye yaparsanız sevinirim.
    +Beni en az 4 yıl götürecek kadar sağlam olmalı.
    +Mümkünse fazla ısınma sorunu olmasın.

Ek olarak laptop'un hdd'si fazla önemli değil. Film dizi müzik ne varsa harici hdd'de saklıyorum zaten.

Bir de konuyu ASUS kategorisine açtım ama her markadan tavsiye alabilirim.

Biraz çok şey yazdım ama buna uygun bi laptop varsa süper olur. Fiyat 2000'in biraz üstündeyse siz yine de yazın bir araştırırım. Şimdiden teşekkürler herkese.

• 2000tl için piyasadaki en iyi f/p ürünü budur:ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook75
  • up. daha iyi tavsiyesi olan var mı beyler birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Notebook Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.