Şimdi Ara

Laptop Mu Alsam Telefon Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yöneticiler burda laptop/telefon tavsiyesi istemiyorum. Banlamayın.

Beyler şuan ki bilgisayarım pentium 4 işlemcili telefonumda galaxy gio.
    Yani ikisi de kötü ve ikisininde yeni olmasına ihtiyacım var. Ama malum ücretsel sıkıntılar. Sadece birini alacağım.
    Laptop daha ağır basıyor. Şu anki bilgisayarım sağolsun hiç oyun oynayamadım gerçi alacağım laptopta oyun için yeterli olmaz.
    Acaba 1500 e falan laptop alsam şöyle 700 tlye falan da bir telefon da alabilirim sanırım. Ama bu seferde ikisi de orta halli olacak. Sadece birini alsam aldığım şey üst düzey olur.
    Siz olsanız ne yapardınız? Not: kendi şehrimde üni okuyorum

• laptop :)
  • Bakiye ne kadar ?
  • 800Tl civarında xiomi meizu gibi telefon al. Gayet güzel telefonun olmuş olur. Üstüne de laptop al. Türkiyeden telefon alma vergilerle paran biter zaten. Şuan ki telefonun imeisini de yeni telefona at paşalar gibi kullan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Bakiye ne kadar ?

bende 1000 tl para var. Babama laptop alalım desem 1500 koyar 2500 tlye güzel bir laptop alırız ama bu seferde telefonum çok kötü. Whatsapp bile zar zor yükleniyor, sürekli sorun çıkarıyor. İkisini alayım desem babam 1500(+-250) laptop alır bende 750-800 e telefon alırım. Ama bu seferde ne telefonum üst düzey olur ne bilgisayarım? çok kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

800Tl civarında xiomi meizu gibi telefon al. Gayet güzel telefonun olmuş olur. Üstüne de laptop al. Türkiyeden telefon alma vergilerle paran biter zaten. Şuan ki telefonun imeisini de yeni telefona at paşalar gibi kullan.

çinli telefonlara bulaşmak istemiyorum. sar değerleri vs. yüksek oluyormuş ayrıca dandik olur gibime geliyor. Varsayalım ki alacağım tr den alma derken neyi kastediyorsunuz? aliexpressten falan alsak tr ye gelmez ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Bakiye ne kadar ?

bende 1000 tl para var. Babama laptop alalım desem 1500 koyar 2500 tlye güzel bir laptop alırız ama bu seferde telefonum çok kötü. Whatsapp bile zar zor yükleniyor, sürekli sorun çıkarıyor. İkisini alayım desem babam 1500(+-250) laptop alır bende 750-800 e telefon alırım. Ama bu seferde ne telefonum üst düzey olur ne bilgisayarım? çok kararsızım.

Masaüstü alsan 2500lik laptoptan çok daha iyi bilgisayarın olur.
    Telefon olayına gelirsek çok üst düzey değil de orta düzey önerebilirim Xperia c4 kendim kullanıyorum.Telefonu sonra alsan da olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu laptop alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Diz üstü zaten oyun için değil bana göre,oyun oynanayacağım diyorsan. En az 4000 lira vermek zorundasın. Bende ikinci el bir tane galaksi s4 al en fazla 600 lira kalan para ile bir tane diz üstü alırsın.
    Öyle Crysis 3 battlefiled 4 gibi oyunlar bekleme ondan böyle daha mantıklı geldi.
  • Önce alırsam ne yaparım diye düşün sonra laptop mu telefon mu karar ver. 2 siyle de yapacağın şeyler farklı.
  • Ben telefonu tercih etmiştim zamanında. Pişman olmadım. Telefonu her an kullanıyosun o laptoptaki oyunlardan sıkılıcaksın bi gin ama her zaman akıcı bi telefonun olucak. Ama pc yi bu kadar istiyosan s4 al 900 lira falan. Rahatça idare eder. Kalan parayla da kasa topla onunla da normal oyunları (cs go dota 2) ultrada oynarsın

• 700 tl ye zenfone 2 laser geri kalan parayla da bir laptop alırsın. Ikinci el s4 falan alayım deme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Bakiye ne kadar ?

Telefon olayına gelirsek çok üst düzey değil de orta düzey önerebilirim Xperia c4 kendim kullanıyorum.Telefonu sonra alsan da olur bence.

masaüstünden bıktım. kablosu, yer kaplaması vs sıkıntı. Bana taşınabilir olması lazım. Odadan odaya değişmeliyim.
    xperia c4 hem ekranı büyük hem dahili hafızası az. şu anki telefonumda dahili hafıza eksikliğini çok çektim yeni alacağım telde çekmek istemem.

@partizan3407 yukarda dediğim gibi bana taşınabilir olması önemli. Ayrıca öyle ultra hd oynayayım, fps 150 den az olmasın falan demiyorum. Sadece şu ana kadar oyun oynayamadığım için hevesimi almak istiyorum. i5 işlemci nvidia ekran kartıyla oynanır herhalde.

• Kardeş en iyisi konuyu bilgisayar bölümüne aç burda bilen bilmeyen herkes gelmiş biri en az 4 bin diyor diğeri 1500'e üst düzey maüsaüstü toplarsın diyor. Oralarda bilgi sahibi insanlar yardımcı olacaktır.
  • oyun için pc alıcaksan git ps4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

700 tl ye zenfone 2 laser geri kalan parayla da bir laptop alırsın. Ikinci el s4 falan alayım deme.

tam benim düünce bu işte. zenfone 2 laser şu test cihazı olaylarını göz ardı edersek tam f/p ürünü.
    bir de kafama göre laptop bulabilsem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bakiye ne kadar ?

masaüstünden bıktım. kablosu, yer kaplaması vs sıkıntı. Bana taşınabilir olması lazım. Odadan odaya değişmeliyim.
    xperia c4 hem ekranı büyük hem dahili hafızası az. şu anki telefonumda dahili hafıza eksikliğini çok çektim yeni alacağım telde çekmek istemem.

@partizan3407 yukarda dediğim gibi bana taşınabilir olması önemli. Ayrıca öyle ultra hd oynayayım, fps 150 den az olmasın falan demiyorum. Sadece şu ana kadar oyun oynayamadığım için hevesimi almak istiyorum. i5 işlemci nvidia ekran kartıyla oynanır herhalde.

1500 laptoptan iş çikmaz. hadi bf filan neysede gta 5 zor açar .

700 tlyide oldukça kaliteli telefonlar var. lenova p70 gibi 800 tl di ama harika özelliği.

1500 tlye masaüstü topla en azından gta 5 açar. Laptop sarj sorunu vs sıkıntılı .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

800Tl civarında xiomi meizu gibi telefon al. Gayet güzel telefonun olmuş olur. Üstüne de laptop al. Türkiyeden telefon alma vergilerle paran biter zaten. Şuan ki telefonun imeisini de yeni telefona at paşalar gibi kullan.

çinli telefonlara bulaşmak istemiyorum. sar değerleri vs. yüksek oluyormuş ayrıca dandik olur gibime geliyor. Varsayalım ki alacağım tr den alma derken neyi kastediyorsunuz? aliexpressten falan alsak tr ye gelmez ki?

Hocam Xiomi ve Meizu dandik markalar değil. Forumda da kullananlar oldukça fazla. Tr den alma derken de bu markalardan vs al demek istedim. Türkiye de getirip satanlar var bu markaları. Burada vergi çok fazla donanım olarak bu markalar ve samsung lg gibi bizim bildiğimiz markaları karşılaştır ve fiyatlarına bak anlarsın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• orta segment android telefondan siddetle uzak durulmasi gerekir. cope atilan paradir. kutudan cikardiginda iyiki almisim dersin yuklendikce keske laptop alsaydim dersin.

• eğer paranla telefon alırsan telefon almış olursun

ama bilgisayar alırsan bilgisayar almış olursun

ama eğer ikisinide almak istersen ikisinide almış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakiye ne kadar ?

1500 laptoptan iş çikmaz. hadi bf filan neysede gta 5 zor açar .

700 tlyide oldukça kaliteli telefonlar var. lenova p70 gibi 800 tl di ama harika özelliği.

1500 tlye masaüstü topla en azından gta 5 açar. Laptop sarj sorunu vs sıkıntılı .

ben odamı kardeşimle paylaşıyorum. Bu yüzden gece vs. odada pcye oturamıyorum rahatsız etmemek için. Bu nedenle laptop istiyorum aslında. Üniversitede vs. de rahatlık olur.
    oyun derken de şöyle: benim şuanki bilgisayarım çok dandik. pentium 4 işlemci var yani. Senelerdir kullanıyorum. İyi kötü kullanmaya çalıştık fakat hiç oyun oynayamadım adam akıllı. Biraz hevesim var işte. Acaba 1800 e falan güzel laptop bulamaz mıyım?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.