Şimdi Ara

laptop monitörü kendini değil externali görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşadığım en saçma bilgisayar problemi. bilgisayarı kullandıktan sonra normal ekranını kapatıp tv izledim, tekrar açtığımda açılmıyordu.

bilgisayar sony nin yeni notebook serisi, sistem windows 8. W8 bende nefret uyandırıyor açıkçası, hiç mi hiç sevmedim.

önce açılıyormuş gibi yapıp sonra boş siyah ekran çıkıyordu. ben de hdmi ile tv ye bağladım ve görüntü geldi. ama kabolyu çıkardığımda görüntü monitöre geri dönmüyordu. resmen pc kendi monitöründe başlayamıyorum. fn+f7 ikilisine basınca da nedense tv ekranını birinci ekran gibi algıladığını gördüm. çıkan 4 seçenekten hiçbiri de görüntüyü monitöre aktarmadı.

benim sorum, bu kadar basit bir şeyin çözümü yok mudur? neden görüntü ısrarla laptop monitöründe değil de ancak hdmi ile tvye bağlarsam orada çıkıyor? bir bilen yardım etsin sinir krizi geçirmek üzereyim.

adamlar 8. yi yaptı hala daha saçma sapan problemlerden geçilmiyor.

• arkadaşlar yok mu fikri olan?
  • yok mu kolay bir çözüm bilen?
  • televizyona bağlayın masaüstüne sağ tıklayın ekran çözünürlüğüne basın algılaya basın ordan ekranınızı seçin vede görüntü kısmından sizin ekranınızı ayarlayın
  • kardeşim dediğini yaptım ama dediğim gibi, algıla dediğimde sadece 1 monitör görüyor ve o da benim laptop ınki değil. sonuçta değişmiyor çünkü hdmi ile tvye bağlandığının farkında değil. tv onun kendi monitörü gibi davranıyor. o kadar saçma ki sinir hastası olmaya başladım. açılırken açılış ekranı gözüken laptop neden windows açıldıktan sonra monitörü hiç varolmamış gibi davranır.
  • Irou arkadaşım dışında kimseden yardım gelmeyince bilgisayara format attım ve problem düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.