Şimdi Ara

Laptop Monitör Panel Bozulması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Kullandığım Monster Laptop'da Rage Sonucu Mönitörde İç Paneli Kırdım,Direk bir Gözlem yaptıkdan sonra makineyi kapattım.Ertesi gün incelemek için çalıştırdığımda,direk hiçbir şekilde beyaz ekranı bile göremedim ve bi 20 saniye ardından otomatikman kendini kapatıyor cihaz.Ek monitör olmadığı için bir televizyona bağladım ekranı sadece 1 kere görebildim,ve otomatik Bios HardWare error dedected system gibi bir Hata verdi.ve Makine kendini kapattı.Kullanmadığım eski bir monitörüm var VGA girişli,VGA to HDMI dönüştürücü alsam Laptop çalışırmı yoksa bu hata devam eder mi çözümünü biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çalışır. Ben ekranı olmayan laptobu tvye bağlı kullandım birkaç sene. Fakat o dediğiniz dönüştürücülerin hiç çalışmayanı olduğu gibi ısınıp görüntüyü kesenler de var. En iyi çözüm dönüştürücü kullanmak değil ama mecbur diyorsanız iyice araştırıp öyle alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle Yapacağım,Yarın Yaptırmaya gidiyorum benim yaş yasağı cuma günü Bitiyor,Paneli değişecekmiş içindeki.300 400 TL Benim Modeliminki fakat Yanılmıyorsam Pin olayları varmış atıyorum HD bir ekrana Full HD 1920×1080 bi Panel takamazmışız.Benimki full hd,HD panel takamam değil mi?

Birde Bu Sistem Hatası veriyor pc açılırken,Monitor bozukken vermesi normal mi? Yoksa modelden modele degisir mi bu olay sende olmadigini soyledin cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kombi lcd ekran arızası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.