Bildirim
Laptop mikrofon sesi yükseltme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıklayın, kayıt aygıtlarına girip kullandığınız mikrofonu seçerek ses düzeyini kontrol edin.
Kolay gelsin. -
Hayir ses duzeyi en ustte ama olmuyo :) bilindik seyler zaten yani sagolun yardim icin :) ama bu bilindik seyler olmadi diye actim basligi :( onemli bisi ama cozemedim :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: X-1
Selamlar. Laptop'da videolu kayitlar yapiyorum egitim seti icin. Harici bir kulaklikli mikrofon takarsam eger sesi kaydetmiyo. Yani etse dahi cok az ses cikiyo yirtinirsam ancak oluyo.
Laptopun da kendi mikrofonu yine sesi az kaydediyo nasil duzelir bu konuda bi cozum var mi? Windows 7 sistem
Zannedersem senin laptobun ses kartında bozukluk yada oksitlenmeye dayalı wats düşüşü vardır.Yani garantisi varsa bir baktır istersen anakarta bağlı olduğundan çipset değişimi gerekebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X