Şimdi Ara

Laptop mikrofon sesi yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Laptop'da videolu kayitlar yapiyorum egitim seti icin. Harici bir kulaklikli mikrofon takarsam eger sesi kaydetmiyo. Yani etse dahi cok az ses cikiyo yirtinirsam ancak oluyo.

Laptopun da kendi mikrofonu yine sesi az kaydediyo nasil duzelir bu konuda bi cozum var mi? Windows 7 sistem

• Sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıklayın, kayıt aygıtlarına girip kullandığınız mikrofonu seçerek ses düzeyini kontrol edin.

Kolay gelsin.
  • Hayir ses duzeyi en ustte ama olmuyo :) bilindik seyler zaten yani sagolun yardim icin :) ama bu bilindik seyler olmadi diye actim basligi :( onemli bisi ama cozemedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-1

Selamlar. Laptop'da videolu kayitlar yapiyorum egitim seti icin. Harici bir kulaklikli mikrofon takarsam eger sesi kaydetmiyo. Yani etse dahi cok az ses cikiyo yirtinirsam ancak oluyo.

Laptopun da kendi mikrofonu yine sesi az kaydediyo nasil duzelir bu konuda bi cozum var mi? Windows 7 sistem

Zannedersem senin laptobun ses kartında bozukluk yada oksitlenmeye dayalı wats düşüşü vardır.Yani garantisi varsa bir baktır istersen anakarta bağlı olduğundan çipset değişimi gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.