Şimdi Ara

laptop-lcd bağlantısı görüntü aktarım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bende hp marka laptop var. İlk başlarda sorun olmamasına rağmen neden olduğunu anlamadığım bir şekilde artık laptopı lcd tv'me bağladığımda laptopın ekranı anlık siyah oluyor( sanki görüntü gelecekmiş gibi) fakat sonra tekrardan açılıyor tepki vermiyor ve dolayısıyla bağlantı kurulamıyor. HDMI kablosundandır dedim değiştirdim olmadı, tv'yi resetledim olmadı, laptopa format atıp driverları tekrar yükledim olmadı, ekran kartı özelliklerini karıştırdım seçeneklerde "toshiba tv" yazmasına rağmen yine olmadı. acaba yapmam gereken ne kaldı yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Bu arada ekran kartı modeli ati radeon hd 4250

• Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
  • Hocam Ctrl+P'yi denedin mi? Bir de laptopta monitor simgesi vardır. Klavye üstüne onu dene.
  • Maalesef, zaten ben sorun yaşamıyordum, direkt taktığımda görüntü geliyordu zaten fakat artık olmuyor. Sorun başka bir yerde ama bulamadım. Bahsettiğin monitör simgesine bastığımda sanki görüntü geliyormuş gibi oluyor ekran açılıp kapanıyor ama yine tepki yok. Tv hep mavi ekranda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-787C4277-E -- 15 Şubat 2015; 20:52:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.