Şimdi Ara

laptop'lar oyun kaldırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ben laptop almayı düşünüyorum fakat bi yerde çok takıntılıyım. laptop alcam ama oyun kaldırırmı

ram,ekran kartı,işlemci,anakart, vs en yüksek düzeyde alıcam fakat arkadaşlarımdan duyduğuma göre laptoplarda oyun oynanmıyomuş işte efendim çabuk çöküyomuş vs vs , birde sizin görüşlerinizi alıyım dedim ve buraya geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dienw -- 26 Kasım 2012; 17:08:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dienw

arkadaşlar ben ben laptop almayı düşünüyorum fakat bi yerde çok takıntılıyım. laptop alcam ama oyun kaldırırmı

ram,ekran kartı,işlemci,anakart, vs en yüksek düzeyde alıcam fakat arkadaşlarımdan duyduğuma göre laptoplarda oyun oynanmıyomuş işte efendim çabuk çöküyomuş vs vs , birde sizin görüşlerinizi alıyım dedim ve buraya geldim

özellikleri iyiyse sorun olmaz
  • hmm zaten soğutucu alıcam ...KALDIRIR DİYOSUN YANİ
  • oynanmaz diye birşey yok öyle bir oynanırki hemde çatır çatır..
    o oynanmaz diyenler sanırım onboard ekran kartlı laptop sahipleri.
    konfigürasyonun ne kadar iyiyse o kadar iyi oynarsın mesela aşağıdaki linkte bulunan msi lar bir çok gamer veya üst düzey diye geçinen masaüstü pc nin elinden anahtarını alır

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d98%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_98%257d%252fbrand%253d%257bmsi%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

• quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

oynanmaz diye birşey yok öyle bir oynanırki hemde çatır çatır..
    o oynanmaz diyenler sanırım onboard ekran kartlı laptop sahipleri.
    konfigürasyonun ne kadar iyiyse o kadar iyi oynarsın mesela aşağıdaki linkte bulunan msi lar bir çok gamer veya üst düzey diye geçinen masaüstü pc nin elinden anahtarını alır

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d98%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_98%257d%252fbrand%253d%257bmsi%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

o oynanmaz diyenler sanırım onboard ekran kartlı laptop sahipleri. bu cevabına katılıyorum..

Nasıl kaldırmaz benim pcmin özellikleri bu

Marka:toshiba
    İşlemci:intel i3 2.3
    ram:4 gb
    ekrankartı : 1gb nvıdıa geforce 315m
    işletim sistemi : win7 64bit

nfs world oynuyorum çözünürlük en son. ne kasıyor ne donuyor tıkır tıkır çalışıyor.

• Laptopa vereceğin parayı Masaüstü bilgisayara versen daha özellikli bir bilgisayar toplarsın.
    Ha illa laptop alacağım diyorsan AlienWare al hem şık hemde iyi
  • Oynanır tabi ama hiç bir zaman iyi bir masaüstü bilgisayarın performansını alamazsın o performansı alman için uçuk fiyatlı dizüstüler var onlara bakman lazım ayrıcı ısınma ciddi bir sorundur istediğin kadar altına soğutucu tak uzun süreli oynamalarda sıkıntı olur düşün küçücük bir alana bir sürü parça sığdırılmış ayrıca dizüstünde ki ekran kartı sürücüleri masaüstü ekran kartları sürücüleri kadar sık güncellenmez ve çözünürlük özel bazı modeller hariç 1920-1080 çözünürlük lü dizüstü yoktur küçük ekranda ve daha az çözünürlükte oynarsın harici klavye veya kol takmazsan kontroller daha zor olur ve son olarak ilk başlarda bak işte oynuyorum dersin ama uzun zaman yüksek sıcaklıklar altında çalışan dizüstüler de bir süre sonra iç parçalarda sıcaklığa bağlı sorunlar olabiliyor iyi yönlerine gelirsek taşınabilirlik ve küçük olması gelir seçim senin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynanır. fakat amacın cogunlukla oyun ise masaüstü bilgisayar daha iyi olur.
  • iyi bir bilgisayar alacaksan neden olmasın
  • ağalasını oynatır, benım notebook mesela oynatmıcak oyun bulaman
  • kardeş takma onları demekki anlamıyolar bişeyden notebook lar nası oyun kaldırmasın hiç bi sebep yok ekrankart en az 1 gb ram 4 gb işlemci de i3 veya amd A6 olursa kaldırır bunlardan daha iyiside olursa hava da karada oynarsın sorun yok yani takmasen
  • Tabi ki kaldırır fakat, asla oyun oynamak için laptop olmayın derim.
  • Oynanır tabi ama oyun için masaüstü herzaman iyidir neden:

Baktın 1-2 sene sonra oyunlar kasıyor HER PARÇASINI DEĞİŞİRSİN ama LAPTOP DA BU OLMAZ.

LAPTOP SOĞUTUR ama MASAÜSTÜ kadar iyi SOĞUTMAZ.

MASAÜSTÜ için yapılmış işlemciler OVERCLOKLANIR LAPTOP DA BU OLMAZ BİLGİSAYAR ERİR

Laptopla tabiki oyun oynanır FAKAT masaüstü FİYAT/PERFORMANS bakımından LAPTOP lardan öndedir umarım buna göre seçim yaparsın karar senin

• Sırf taşınabilirliği yüzünden aynı özelliklere sahip bir masaüstünden 2 kat pahalı oluyor laptop'lar.

Sık seyahat etmiyorsanız masaüstü alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto472

kardeş takma onları demekki anlamıyolar bişeyden notebook lar nası oyun kaldırmasın hiç bi sebep yok ekrankart en az 1 gb ram 4 gb işlemci de i3 veya amd A6 olursa kaldırır bunlardan daha iyiside olursa hava da karada oynarsın sorun yok yani takmasen

Ekran kartlarını belleği ile gücünü değerlendiriyorsun ve sen bu işi biliyorsun laptoplar oyun için ideal değildir deyip sebeblerini açıklayanlar bu işi bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin ol kaldıryor ama almadan önce danış sonra Intel ekran kartlı veya Casper gibi bi bilgisayar alıp bu niye bunu kaldırmıyo diye uğraştırma
  • i7 işlemci 8gb ram 1terabayt hafıza 2 gb ekran kartı açamayacağı oyun program yoktur tavsiyem dell all arkadaşım bağlantılarım var bana yakınsan güzel bi şey ayarlarız ben konyadayım
  • arkadaşım 8gb ram 2gb ekran kartı i7 işlemci 1 terabayt hafıza açıp kaldıramayacağı oyun yoktur yakınsak yardımcı olurum ben konyadayım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazotcu1844

i7 işlemci 8gb ram 1terabayt hafıza 2 gb ekran kartı açamayacağı oyun program yoktur tavsiyem dell all arkadaşım bağlantılarım var bana yakınsan güzel bi şey ayarlarız ben konyadayım

Dell alsın da bir hafta sonra konu açsın yardım notebook çok ısınıyor diye.

Ben daha diyecek bir söz bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma sorunu acer ve hp lerde olur toshiba ve dell de olmaz arkadaşım 20 yıllık bilgisayarcıyım garantisi ayağına gelen tek markadır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.