Selam Arkadaşlar, Ben laptop klavyesi tarzı tuşları yakın ve aralıksız olan bir klavye arıyorum.Mesela sony laptoplardaki gibi ya da benzeri..Piyasa da bu tarz klavye var mıdır?Ben sadece bir tane bulabildim ama o da istediğim gibi değil.Sizlerin bildiği güzel adam gibi olan var mı?Şimdiden teşekkürler
her gün migros içindeki müzik store da 17 ytl lik bi tane görüp geçiyorum. Markası ne bilmiyorum şeffaf dandik plastikten bir kap yapmışlar ve tuş renkleri de pek içaçıcı değil...
İstediğin tarzda klavye Logitech te mevcut... Piyasayı araştırırsan blursun
Logitech te hangi model?Şu di Niovo desktop modelinden mi bahsediyorsun?Eğer oysa onu faresiz satmıyorlar bildiğim kadarıyla.
semptamonaria,LaCagot tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.İki modeli de yakından incelemeye alıcam :D
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaaksu84
bazı markaların çok güzel slim klavyeleri var bak bi bence onlara
Hangi markaların var işte?Labtec,Benq dışında tabii ki.
A4 Tech in var ben şu anda kullanıyorum,dizüstü havası versin diye almıştım 3-5 ay önce
Yanlış hatırlamıyosam Witkey diye bir marka vardı. Aynen dediğin tazda bir modeli vardı. Bi araştır istersen...
>>A4 Tech in var ben şu anda kullanıyorum,dizüstü havası versin diye almıştım 3-5 ay önce
Peki nasıl memnun musun?Tam laptop klavyesi gibi mi?Ben sanki biraz normal klavye gibi olduğuny hatırlıyorum.Tamam tuşlar yine ufak ve düz ama yine de tam istediğim gibi değil galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Hasbi 81
Yanlış hatırlamıyosam Witkey diye bir marka vardı. Aynen dediğin tazda bir modeli vardı. Bi araştır istersen...
İlgine teşekkür edearim,witkey'e de bakayım Seçenek bol olsunda
Selam Arkadaşlar, Ben laptop klavyesi tarzı tuşları yakın ve aralıksız olan bir klavye arıyorum.Mesela sony laptoplardaki gibi ya da benzeri..Piyasa da bu tarz klavye var mıdır?Ben sadece bir tane bulabildim ama o da istediğim gibi değil.Sizlerin bildiği güzel adam gibi olan var mı?Şimdiden teşekkürler
Burada 2 model var... ikisi de çok şık... özellikle MX 5000 modeline bayıldım yaaa... notebook aldığımdan beri desktopun yüzüne bakmaz oldum.. yoksa bu MX 5000 'i kesin alırdım...
sağol dostum eski klavyem labtec wireless seti idi zaten ama bu ultra flat modelini görmemiştim sağolasın.Bunu da alınacaklar listesine ekleyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: esarikaya
Burada 2 model var... ikisi de çok şık... özellikle MX 5000 modeline bayıldım yaaa... notebook aldığımdan beri desktopun yüzüne bakmaz oldum.. yoksa bu MX 5000 'i kesin alırdım...