Şimdi Ara

Laptop Klavye Tuşu Değişir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam sigara içerken kül düşmüş ve iki tuş hafiften erimiş. Gerçi çok kötü olmadı sadece hafif bir erime ama yine de rahatsız edici geldi bana. Bir iki tuş değiştirmek mümkün mü? Mümkün ise uygun tuşları nerede bulacağım?

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Garantisi varsa garantiye verin.Yada laptop yetkili servislerinden orjinalini alın derim.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke

Garantisi varsa garantiye verin.Yada laptop yetkili servislerinden orjinalini alın derim.

yok hacı ya en ufak şeye kullanıcı hatası deyip yolluyolar.hocam 2. el bölümüne bak bozuk laptopları parçalayıp satıyolar ordan sanırım komple yollarlar klavye takımı

R.I.P PAUL GRAY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.