Şimdi Ara

LAPTOP KLAVYE ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba hiçbir klavye tuşunun işlevi yok şuan;

- sürücü kaldırdım yükledim olmadı

- ctfmon yaptım olmadı

- Sorun gider dedim olmadı

- Driver booster vb test ettirdim olmadı

- Bios dahil hiçbir yerde klavye kullanılamıyor

Cihaza herhangi bir sıvı teması vs de yok 10 saat öncesinde standart bir şekilde çalışıyordu.

Yardımcı olur musunuz?

Lenova ideapad v15 ada

• Sürücüleri silmeyi deneyin. Ama kaldırırken "Bu cihazın sürücü yazılımını sili" işaretleyin. Sonra yukarıdan büyüteçe basın yeni donanımları tekrar tarasın.

LAPTOP KLAVYE ÇALIŞMIYOR
  • eteksen kullanıcısına yanıt

Denedim hocam cihazı kaldır deyip yeniden başlattım olmadı lakin aygıt yönetici klavye sekmesinde bende sadece Standart PS/2 klavye alt sekmesi çıkıyor onun dıışında bir şey çıkmıyor.

• Aslında biosda bile çalışmıyor demişsiniz. Aklıma gelenler

1- Klavye arızalı. (değişmeli)

2- Bilgisayarın pilini vs biraz devre dışı bırakarak tekrar denemeli. Bazen elektriği tam gidince düzelme olabilir.

3- Bios fabrika ayarlarına dönebilirsiniz. (pek sanmıyorum düzeleceğini)

• Cihaza format attım, çalışmadı klavye fakat ertesi gün düzeldi sonra hareket ettirdim tekrar gitti, darbe vs de almadı ne oldu anlamadım cidden

• Bios ekranında çalışmaması direk donanımsal sorun aklıma getirdi. Çoğu laptopta klavyenin anakarta bağlantısı 3-4 kağıt inceliğinde bir "kablo" ile sağlanıyor. Normalde sıkı takılı olsa da sarsıntı gibi bir durumda gevşeyip temassızlık yapabilir (çok düşük ihtimal). "Hareket ettirdim tekrar gitti." demişsiniz. Sanırım teorimi kanıtlıyor gibi. Garanti vs yoksa ve eliniz yatkınsa laptop modeli+disassembly şeklinde bir arama ile laptopun nasıl söküleceği ile ilgili videolar bulabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.