Herkese iyi günler, benim sizlere bir sorum olacak, Acer 5520g marka laptop u ilk aldığımda Vista Home Premium'du ve makina uçuyordu; hiç bir oyunu veya programı kasmadan açabiliyordu. Özellikle Call of Duty 4'ü. Daha sonra laptop a aşırı yüklenmiş olmalıyım ki, Call of Duty 4'ü kasmaya başladı, fakat öyle oyun boyu kasmıyordu, sanki pc çok ısınıyor, 1-2 dk arayla kasıyordu. Çok virüs programı denedim, fakat olmadı. Daha sonra çoğu kişi Xp yükle geçer dedi. Xp yüklettirdim, fakat şimdi sürekli kasıyor. Üstelik ısınmadan da kaynaklanmadığından kesinlikle eminim. Arada bir farklı bir ses çıkarıp kasıyor Laptopumun özellikleri: 3GB RAM, 512 ekran kartı, çift çekirdek(yani hiç kasmaması lazım)... Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
yok mu ya bi bilen ???
arkadasım fanlar tozlanmıs eğer garantisi yoksa aç temizle eğer garantisi varsa bazı bilgisayarcılar açmadan içini temizlemeyi beceriyorlar yada servise temizlet
not:bi süre sonra yavaslama bitcek onun yerine kapanma veya reset atmalar başlıycak :)
komple bileşenleri temizlet tekrar sistem kurdur. sen de yapabilirsin de boşver götür anlayan birine bilgisayarcı olması şart değil
bu arada çift çekirdek kasmaz diye birşey yok
cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Fakat ben arkasını açamıyorum laptopun .. Daha doğrusu kırılacak diye korkuyorum, o kadar zor açılıyorki gerçekten kırılacak eğer açmaya kalkarsam forumda diğer 5520G sahiplerinin yazdığına göre arkasını açması kolay yazmış bence