Şimdi Ara

laptop işlemcisine overclock yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim laptopum yeni olan çoğu oyunları kasıyor bende laptopuma overclock yapmak istiyorum bazı arkadaşlar işlemcinin çok ısınacakı için yapmamam gerektiğini söylediler. eğer overclock yaparsam sistemi yakar mıyım?

NOT:yazım hataları için kusura bakmayın mobil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oc de kolay kolay islemci yanmaz, isi yukseldiginde korumaya gecer ve reset atar ama notebooklar nornal sartlarda bile iyi sogutma saglayamazken ocli olarak saglikli kullanamazsiniz. Ayrica oyunlari oynayamamaniz genelde islemciyle degil grafik kartiyla alakalidir.

• Bence hiç uğraşma overclockla.Özellikle disüstü ise sakın.Onlar zaten en iyi performansı alacak şekilde tasarlanır.hem güçte de sıkıntı çıkabilir.Bence bulaşma çok vurursun kafanı duvara

• ok hocam sağolun bir sorum daha olacak intel hd graphics var bende birde intel medya ve grafik denetim paneli var ben bu programdan oyun performansını nasıl arttırırım

• yapmanızı tavsiye etmiyorum zaten soğutamıyor işlemciyi
  • hocam siz bi söyleyin zaten soğutucu alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelions17

ok hocam sağolun bir sorum daha olacak intel hd graphics var bende birde intel medya ve grafik denetim paneli var ben bu programdan oyun performansını nasıl arttırırım

Pek bir artış sağlayamazsınız. Oyunların çözünürlük ve grafik ayarlarını düşürmekten başka fazla yapabileceğiniz birşey yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu crysis oyunun grafik ayarlarını nasıl düşürürüz bi bulamadım gitti ya

birde hocam herhangi bir oyunun grafik ayarını nasıl düşürürüz
    Örnek:gta san andreas

ben bu konu hakkında bir şey duymuştum mesela gta san andreas dosyasına sağ click yapıp ordan uyumluluk seçeneğinden görsel efektleri devre dışı bırak yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelions17 -- 17 Temmuz 2013; 14:34:27 >
  • Oyunun ayarlarından düşerebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.