Şimdi Ara

^^ Laptop ısınması garanti kapsamında mıdır? ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci ısısı 95 derecelere çıkıyor oyun oynarken,video çevirirken.Nvidia ekran kartı ısısı ise 80 derecelerde.Alalı 6 gün oldu.Bu ısınma problemi yüzünden birebir değişim yapabilir miyim? Marka exper,alınan yer Vatanbilgisayar.Kullandığım soğutucuyla beraber bu ısılar var.Soğutucu: THERMALTAKE Massive23

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-43993-THERMALTAKE-Massive23-ST17--CL-N0009---10~17-23cm-Mavi-Ledli-Fanli-Notebook-Sogutucu.html

23 Cm fanlı iyi soğutmalı bir ürün.Sıcaklıklar aşırı değil mi sizce de?

• Aynı soğutucu bende de var neredeyse hiçbir işe yaramıyor.Hatta ben sol üst tarafa matkapla küçük delikler açtım,yine bir faydası olmadı.Ortadan fanlı modeller mi işe yaramıyor diye tereddütteyim..Çünkü Zalman nc3000 almayı düşünüyordum fakat bundan pek bir farkı olmayacağını sanıyorum.CM notepal U2 sanki daha iyi olabilir gibi geliyor.

Vatan'a götürsen büyük ihtimalle "servise gönderelim,belki bir yerlerinde sorun vardır" derler.Değişim konusunda da zorluk çıkaracaklarını düşünüyorum.
  • Hocam aslında bu değiştirdiğim 3. laptop; reklam yapmıyorum ama işini iyi yapıyor Kocaeli şubesi.İlkinde Casper(core i5 480m,hd5850 ekran kartlı,4gb ramli) vardı gönderdim garantiye giderken LCD ekranı kırılmış kargoda,bana ürünün 1.5 sene önceki fiyatı kadar çek verdiler.Çok daha iyi bir laptop olan core i7 experi aldım(core i7 2630qm,gt 540m,6gb ramli) ve garantisi 2 yıl olarak yeniden başladı. Ancak hoparlörden tık tık sesler geliyordu,gittim orada ses çıkmadı.Sonra 1 gün onlara bıraktım bakmışlar gerçekten ses geliyor ,birebir değişim yaptılar.Yalnız stokta yoktu,teşhir ürününü aldım.Sonra ölü piksel gördüm 1 adet gittim değiştirdiler yenisini verdiler.Şimdi bir daha gitmeye yüzüm yok ama garanti kapsamındaysa da değiştireceğim.Sizce değişim sebebi midir bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Ağustos 2011; 23:29:37 >
  • arayınsöyleyin değişsinler yeni leptop okadar ısınma gösterirmi.
  • bencede değişim yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.