Şimdi Ara

LAPTOP IŞIĞI YANIYOR AMA AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo ideapad 5 bilgisayarım bu sabahtan beri açılmıyor.Güç tuşuna basıyorum 2 sn güç ışığı yanıp sönüyor fakat açılmıyor.2 gün önce termal macununu yeniletmiştim 2 gündür kullanıyordum hiçbir problem yoktu bugün böyle oldu bilgisayarın arkasını kokladığımda garip bi koku geliyo yanık kokusu diye düşünüyorum fan kısmından geliyor daha önce bu koku var mıydı bilmiyorum.Anakart veya power supplyda bi arıza olsa güç ışığı nasıl yanar diye düşünüyorum. Ne yaptıysam açamadım sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersengul -- 12 Ağustos 2023; 15:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bataryanın soketini çıkart 30sn kadar açma düğmesini basılı tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Ağustos 2023; 15:28:16 >
  • Düşüncem ram yanmış olabilir ikincisi ssd yada hardisk en kötüsü macun eriyip işlemciyi kısa devre yaptırmış olabilir. Dua et hadisk işletim sistemi bozulmuş olsun.ramleri sıra ile tek tek sök çalıştır hangisi bozuk olduğu anlaşılır (tabii iki tane varsa ) sorun yok ise hardisk değiştir yedek varsa onlarda sorun yok ise tamirciye ver geçmiş olsun işlemci değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.