Şimdi Ara

Laptop'ımın Cd-Romu açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdan seçip çıkart dediğimde de tepki vermiyor.
    Kendim nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mıdır?

• Optik okuyucunun kapağında bir ufak delik olacak, oraya ataç gibi uzun bir teli düz bir şekilde soktuğunuzda kapak açılacaktır. İçine bir CD yerleştirip, bu optik okuyucunun çalışıp - çalşmadığına bir bakın.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • ataçla çıkarttım ışığı yanıp söndü, ancak içine bir cd yerleştirince okumaya çalıştı ışığı yandı yanıd ve söndü.
    şimdi düğmesine basınca çıkıyor ama cd okumuyor.
  • İçinde CD varken kapat-aç (yeniden başlat), açılınca bir daha kontrol et. Birde Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... bir problem var mı? düzgün çalışıyor mu?
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • düzgün çalışıyor görünüyor.
    deamon'la 2ye ayırmıştım kaç ay önce. 2tane düzgün çalışan DVD/CD Rom sürücüm var görünüyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

İçinde CD varken kapat-aç (yeniden başlat), açılınca bir daha kontrol et. Birde Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... bir problem var mı? düzgün çalışıyor mu?
    Laptop'um Usb Klavyeyi Görmüyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daemon'u kaldırdım bilgisayardan, bilgisayarım'daki dvd G: ve H: yok oldu.
    aygıt yöneticisinde de dvd rom gibi birşey yok artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.