Şimdi Ara

Laptop'ımda Tek Kulaklık Girişi Var!!! ACİL!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleyküm. Açık konuşacam :D Beyler ben 4 haftadır bi laptop almış durumdayım ve bu laptopın kenarlarında 1 tane kulaklık jack girişi var. Ben şimdi bunun çözümü jack çoğaltıcı aparatlar olur dediler gittim 10-15 tllik bişey aldım ama benim aldığım USB ses kartı değildi normal bişeydi üzerinde mik veya kulaklık resmi felanda gösterilmemişti. Resmini atabilirim isterseniz:https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/unnamed-jpg.116065/ buyrun bu linkten aldığım aparata bakabilirsiniz. Şimdi buna ben zorla taktım kulaklıklı mikrofonun jacklerini ucunuda laptopun girişine taktım. Laptopa taktıktan sonra algıladı ve ses kayıt aygıtlarında bi laptopun kendi mikrofonu birde "Headset Mic" isimli aygıt belirlendi. Kulaklık sorunsuz çalışıyor müzik felan süper amma ve lakin kulaklığın mikrofonuna konuştuğumda ne ses kaydedince sesim kaydoluyor, ne de video çekerken felan sesimi kaydetmiyor. Şimdi sorunum ney beyler youtuberım videolarım aksadı baya ne var ne yok bu laptop yüzünden :( lütfen yardım edin sorun aldığım aparattamı yoksa başka bi sorun mu var :( pls yardım yardım nolur acil1!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.