Bildirim
Laptop İçin SSD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hyperx fury'yi çıkarırsak üçü de benzer ssd. Mx500 bakabilirsiniz, 5 yıl sınırlı garanti ile geliyor. trendyol.com
Crucial 2.5" 250GB MX500 Sata 3.0 Ssd Disk CT250MX500SSD1 | Trendyolhttps://trendyol.com/crucial/2-5-250gb-mx500-sata-3-0-ssd-disk-ct250mx500ssd1-p-2925980?boutiqueId=532889&merchantId=116216
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Siz yazınca baktım hyperx 3 yıl diğerlerinin hepsi 5 yıl sınırlı garantiye sahipmiş. Bende crucialdan yanaydım K IOPS değerleri daha iyi ama yazma sınırı garantisiyle alakalı bişey bulamadım. Kingston 150 TBW garanti veriyor. Hangisi daha önemli benim mantığım uzun ömüre garanti verene yattı ama bilemedim.
Tabi o kadar diyor diye orda tak ölecek yada illa oraya varacak hali yok ama garanti garantidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 6 Ekim 2020; 21:40:38 >
-
Crucial 100 TBW garanti veriyormuş buldum şimdi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı