4 yıl kadar önce Vatan Computer'dan Microlab FC 360 2+1 46w ses sistemi almıştım, anfili olması çok avantaj sağlamıştı .Ürünü internet üzerinden yeni sattım.Yeni Sony Vaio 1713s1e model satın aldım ve tekrar yeni bir ses sistemi almaya karar verdim.
Kullanım amacım; müzik sürekli dinlediğim için tok ses ve kaliteli bass ararım.2 günde bir film izlerim. Satmış olduğum ürün 46w olduğu için daha yüksek watt gücü arıyorum anfili sistem öncelikli olacaktır.
Segment bilgisayarda ürün çeşitliliği yok mail attım cevap vermediler.Farklı esnaflardan aldığım bilgi; ses sistemi vb. donanımlar için artan vergi fiyatları sebebi ile ürün çeşitliliği yok. Microlab FC861 modelini çok aradım fakat bulamadım sadece Bulgaristan'da var 250tl civarı ürünü satın aldırıp elime gelene kadar mundar olur.
Ses sistemi için ayırmış olduğum bütçe maksimum 250TL.
Tavsiye ve fikirleriniz benim için önemli olacaktır.Teşekkürler.
Edifier r2700 modeline kafayı taktım laptop için uygun mudur ? en ucuz 390 tl buldum.Anfili olmadığı için herhangi bir zararı olurmu son ses dinlerken?
Edifier r2700 modeline kafayı taktım laptop için uygun mudur ? en ucuz 390 tl buldum.Anfili olmadığı için herhangi bir zararı olurmu son ses dinlerken?
kendınden amfili hocam hıc sıkıntı teşkil etmez rahatca kullanabılırsın hatta ceptelefonuna dahı bağlanır
kendınden amfili hocam hıc sıkıntı teşkil etmez rahatca kullanabılırsın hatta ceptelefonuna dahı bağlanır
Technics SE CH 610 modelini laptopa bağladım.Sorun çözülmüştür.İlginiz için teşekkür ederim.