Yarın alayım diyorum uzun zamandır erteliyorum laptopuma mouse alma işini.Ne önerirsiniz?Kablolu mu yoksa kablosuz mu olacağına size bırakıyorum 30-50 tl arası olursa sevinirim.Ahım şahım güzel birşey istemiyorum.Uzun ömürlü olması ve kaliteli olması tercihim.
Pek oyun oynayacağımı sanmıyorum.Ama kablosuz alsam mi diye düşünüyorum.Sonuçta internette touchpad'ten hızlı olacağı kesin.
Bunu aldım.Kampanya vardı 39 tl'den 29 tl'ye düşmüştü.Diğer mouselar çok pahalıydı ya.65 liraya kablosuz ufacık mouse mu olur arkadaş ya Baya hassasmış yahu
hayırlı olsun :)
Scroll tuşu , ses çıkamayan bir model arıyorum şuan da kablolu bir logitech mouse var bozuldu sol tuş çift tıklıyor ve ancak hassasiyetini beğendiğim bir mouse bu yüzden logitech almak istiyorum fakat tekerleği indirirken kamyon gibi ses çıkarıyor.
Bu aldığınız m185 sesli bir tekerleğe mi sahip veya logitech 325 var almak istediğim onun tekerlek tuşu sesli mi acaba bilen tavsiye edebilecek olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
Bunu aldım.Kampanya vardı 39 tl'den 29 tl'ye düşmüştü.Diğer mouselar çok pahalıydı ya.65 liraya kablosuz ufacık mouse mu olur arkadaş ya Baya hassasmış yahu
Aynı mousetan bende aldım ama daha 1 gün olmadan sağ tuşa bastığım da "vik vik" sesler çıkarıyordu. Acaba garanti kapsamına girer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Hips
Scroll tuşu , ses çıkamayan bir model arıyorum şuan da kablolu bir logitech mouse var bozuldu sol tuş çift tıklıyor ve ancak hassasiyetini beğendiğim bir mouse bu yüzden logitech almak istiyorum fakat tekerleği indirirken kamyon gibi ses çıkarıyor.
Bu aldığınız m185 sesli bir tekerleğe mi sahip veya logitech 325 var almak istediğim onun tekerlek tuşu sesli mi acaba bilen tavsiye edebilecek olan var mı ?
Evet sesli.Benim masaüstü pc'de kullandığım Logitech G500'de tekerleği ister sesli ve tıklı yapıyorsun ister sessiz ve tıksız.
Aynı mousetan bende aldım ama daha 1 gün olmadan sağ tuşa bastığım da "vik vik" sesler çıkarıyordu. Acaba garanti kapsamına girer mi?
Aldığın yer uzakta değilse mouse'u bir götür derim.Muhtemelen garanti kapsamındadır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilous
quote:
Aldığın yer uzakta değilse mouse'u bir götür derim.Muhtemelen garanti kapsamındadır.
Teknosa'dan aldım yakın baya.
quote:
quote:
quote:
quote:
Teknosa'dan aldım yakın baya.
Yakınsa götürün hocam affetmeyin.Ama 1 ay mousesuz kalabilirsiniz.
Peki tekerleği sesli mi benim için ilk kural o sessiz olacak arkadaş :D
işlevine bakmıyorsunda sessiz olup olmadığına mı bakıyorsun en önemli şey işlevi
Hocam 30-50 TL arası vereceğim bir mouse'un çok da kötü olma ihtimali yok özellikle logitech'in laptop'un yanında verilen hediye mouse'unun kontrolu beğeniyorsam. Yani sonuçta mouse , ancak beni o tekerlekten çıkan ses delirtiyor şuan kullandığı mouse'tan çıkan ses gerçekten çok can sıkıcı sayfayı aşağı indirmek ayrı bir işkence. Tek şart arıyorum bende tekerleği sessiz olacak zaten koordinasyonunun beğenirim büyük ihtimal ...
30-50 Tl arası bütçe belirlediyseniz şu fareyi önerebilirim: A4 Tech X7 Gamer Mouse Ben kullanıyorum 2 senedir. Call of Duty multiplayer oynadığım için almıştım ürünü Oyunlarda gayet etkili. Çok hassas oluyor özellikle FPS oyunlarında. Yine FPS oyunları için 3x butonu mevcut Ayrıca başparmağınızın olduğu yerde iki tuş var. İnternette gezinirken ileri geri yapabiliyorsunuz. Son zamanlarda Fps oynamıyorum, genellikle internet ve masaüstü uygulamaları kullanıyorum ve normal farelere göre daha rahat bir kullanımı oluyor, boyutunun biraz büyük olması ve avuca iyi oturmasından dolayı. Birde scroll sesi demişsiniz. Scroll tuşunun ses çıkardığını bilmiyordum, yani ben hiç duymadım öle bişi
Cevapladığınız için teşekkurler fakat ben notebook ile kullanmak için kablosuz bir mouse arıyorum.
Oyun da oynayan biriyim ancak çok fazla değil BF3 CMW3 ... gibi oyunları oynarım ancak multi değil bitirdikten sonra silerim yani pil seviyesi kalitesiyle öyle çabuk biteceğini de düşünmüyorum o yüzden kablosuz ideal benim için.
Herhalde Logitech m325'i alacağım veya o tarz bir ürün scroll tuşu ses çıkarmadıktan sonra problem yok çoğu aynı ayarda kablosuz mouselar...
Logitech m235 aldım scroll tuşu sesi iyi pek ses çıkarmıyor duyamazsınız. Ancak bana çok oynak geldi denetim masasımdan hızı en yavaş getirdm hala oynak gibi onun dışında ele oturması falan hoş bilgi olur en azından yazayım dedim...
M185 te hızlı oynatıyorum ama işlememe sorunu var kasıyor gibi ekranda ? :S
M310 öneriyorum Logitech
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme