Şimdi Ara

laptop için hdd önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopumda nvme bir ssd var fakat oyun ve film vs. depolamak için bir de hdd takmak istiyorum önerirseniz sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 7200rpm alırsan iyi olur.

Bir de bazıları kasaya kalın geliyor.2 çeşit yükseklikte var ,onu araştırmalısın.

Orijinalden alıntı: gakgos23123

onu biliyorum hocam da onun yerine 500 gb bir sata ssd alayım dedim o konuda öneriniz nedir acb

Selam

İmkanın varsa tabiki ssd al. Kinston, samsung,crucial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 19 Haziran 2021; 19:13:50 >

Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / Rampage Spear / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Gigafiber / PS2 / PS3 / PS4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerisi?
    6 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.