Şimdi Ara

laptop için GPS programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
64.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptop da kullanacağım bir GPS programı var mıdır. Gördüğüm bütün programlar Pocket PC için.

Teşekkürler

• Önce bi gps alıcın olması lazım program ne işe yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etanhunt

Önce bi gps alıcın olması lazım program ne işe yarar.

• o zaten var. Ben sadece program arıyorum. PPC de kullanıyorum ama benim sorum windows XP işletim sisteminde çalışan bir program var mıdır idi. Bir cümlede anlatırım sanmıştım derdimi ama gelen cevaplara bakılırsa her şeyi tek tek açıklamam gerekiyor. GPS cihazım var, bluetooth üzerinden PPC ve laptopa bağlanabiliyorum. Cihazlarım çalışıyor sadece öğrenmek istediğim Win XP işletim sistemi ile çalışabilen bir navigasyon programı. Daha fazla açıklama yapmam gerekiyorsa gelen cevaplara göre onları da yapabilirim. Yeterince açıklayıcı oldu ise bu konuda gerçekten bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Anlamsız cevap ve yorum istemiyorum
  • Bende aynı programdan arıyorum sendeki maus ne marka
  • İngilizcen varsa belki burda istediğini bulursun,
    ayrıca yardım isteme şeklin hiç hoşuma gitmedi.

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/mobility/expert/ballew_03may27.mspx
  • Gereksiz bir polemik yaratmak istemiyorum. Benim tepkim daha çok hhcihan'ın, etanhunt'un bence gereksiz yorumuna verdiği gülen adam cevabına oldu.

sejder'e cevabım; bendeki GPS Royaltek bluetooth maus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar; Microsoft'un 2 adet programı var bununla ilgili. Biri autoroute2006 diğeri streets trips 2006 ikiside bende var ama turkiye yok. Bilginiz olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heripotur

sejder'e cevabım; bendeki GPS Royaltek bluetooth maus.

Sayın heripotur
    Bende bu tip bir alet almayı düşünüyorumda
    kusurabakmazsan bir kaç soru soracağım
    Bu maus heralde bluetooth üzerinden çalışıyor. Değilmi?
    Maus'u başka hangi aletlerde deneme şansın oldu mu? Yani problemsiz çalışıyormu?
    Örneğin ceptelefonunda denedin mi?Ve hangi yazılıma ihityaç var?Ayrıca bu yazılımda türkiye haritası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 2 Mayıs 2006; 7:39:22 >
  • Almam lazım
  • BEN BİLİOM AMA YARDIM ETMİCEM SORMA ŞEKLİN İLGİNÇ???
  • Arkadaşlar,

Bluetoothlu GPS Mouse arayan varsa yardımcı olabilrim.

Ayrıca haritalar,,

selamlar.
  • Arkadaslar bildiginiz yardimci olabileceginiz birsey varsa yazin, paylasmak adina. Yok biliyorum ama yardim isteme seklini begenmedim gibilerinden tartismalara, polemiklere girmeyin lutfen. Konuyla ilgili bilginiz deneyiminiz varsa diger arkadaslarla paylasalim
  • herkeze merhaba..bluetooth GPS im için pc programı arıyorum.CD sindeki program işe yaramadı.Bluetooth gps kullanıpta farklı yararını gören varsa bilgilerini paylaşmak istiyorum.Herkeze sevgiler.
  • arkadaşlar,
    laptop da navigasyon özelliğini kullanabilmek için neler gerekli.Lütfen açıklarsanız sevinirim.saygılar
  • LAPTOP'ta NAGİVASYON yapabilemnin en kolay yolu.
    Laptop vyea PC'ye Pocket PC emulasyonu kurmak.
    "PPC emulation" diye google da aratırsanız bulabilrisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

http://www.memory-map.com/
    http://gpss.tripoduk.com/turkish.htm
    http://www.be.map24.com/

• cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar ben bu konuda daha az bilgiye sahibim qtek s200 kullanıyorum. gps kullanmak için nasıl bir alet (varsa farklı türlerde) almam gerekiyor bu konuda bilgi verebilirmisiniz yada bu konuda bilgi alabileceğim bir internet adresi?
  • Google earth pro ile laptoptan navigasyon kullanılabiliyor sanırım.Programın içerisinde gps diye bir bölümü var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.