Şimdi Ara

Laptop hızı sömürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydunet modem ve router ile bağşantıyı wireless yapdım kardeşim gelince mecburen ben masaüstü kullanıyorum ama kardeşim laptopdan girince internete resmen sömürüyor hiçbişey yapamaz duruma geliyorum 3 gündür oyunlara giremiyorum aşırı yüksek pingden download yaparken full hız ama sitelerde gezerken ve oyun oynarken felaket durumda net 3 mb internetim routerımda linksys marka

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehrareth

Arkadaşlar uydunet modem ve router ile bağşantıyı wireless yapdım kardeşim gelince mecburen ben masaüstü kullanıyorum ama kardeşim laptopdan girince internete resmen sömürüyor hiçbişey yapamaz duruma geliyorum 3 gündür oyunlara giremiyorum aşırı yüksek pingden download yaparken full hız ama sitelerde gezerken ve oyun oynarken felaket durumda net 3 mb internetim routerımda linksys marka

Şu şekilde test etmende fayda var. Modem + Bilgisayar = Modem + router + bilgisayar ? sorunun nerde oldugunu bu şekilde anlayabilirsin.
  • netlimiter kullan veya

modeminin QOS özelliği varsa oradan hız sınırlaması yapabilirsin ama uğraşıp biraz karıştırman gerekebilir

netlimiter güzel program o da bir ay kullanabiliyorsun onun da çaresine bakman lazım nasıl sınırsız kullanabileceğinin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.