Arkadaşlar uydunet modem ve router ile bağşantıyı wireless yapdım kardeşim gelince mecburen ben masaüstü kullanıyorum ama kardeşim laptopdan girince internete resmen sömürüyor hiçbişey yapamaz duruma geliyorum 3 gündür oyunlara giremiyorum aşırı yüksek pingden download yaparken full hız ama sitelerde gezerken ve oyun oynarken felaket durumda net 3 mb internetim routerımda linksys marka
quote:
Orijinalden alıntı: Kehrareth
Arkadaşlar uydunet modem ve router ile bağşantıyı wireless yapdım kardeşim gelince mecburen ben masaüstü kullanıyorum ama kardeşim laptopdan girince internete resmen sömürüyor hiçbişey yapamaz duruma geliyorum 3 gündür oyunlara giremiyorum aşırı yüksek pingden download yaparken full hız ama sitelerde gezerken ve oyun oynarken felaket durumda net 3 mb internetim routerımda linksys marka
Şu şekilde test etmende fayda var. Modem + Bilgisayar = Modem + router + bilgisayar ? sorunun nerde oldugunu bu şekilde anlayabilirsin.
netlimiter kullan veya
modeminin QOS özelliği varsa oradan hız sınırlaması yapabilirsin ama uğraşıp biraz karıştırman gerekebilir
netlimiter güzel program o da bir ay kullanabiliyorsun onun da çaresine bakman lazım nasıl sınırsız kullanabileceğinin