Şimdi Ara

Laptop Harddiskini Pc'de Formatlamak Mümkün Mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde eski bir laptop var. cd - dvd okuyamıyor flash ile format atılamıyor. Atarken tam ortasında laptop kapanıyor. usb ile bağladığımda da cd - dvd her ne denediysem okutamıyorum. BİOS ayarlarını doğru şekilde yapıyorum fakat her ne denediysem olmuyor. Şimdi bu laptopdaki harddiski söküp başka bir laptop'da veya masaüstü pc de driversiz formatlayıp laptoba takıp driverları teker teker yükleyerek kullanabilme olanağım var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: berkbalolu

Arkadaşlar elimde eski bir laptop var. cd - dvd okuyamıyor flash ile format atılamıyor. Atarken tam ortasında laptop kapanıyor. usb ile bağladığımda da cd - dvd her ne denediysem okutamıyorum. BİOS ayarlarını doğru şekilde yapıyorum fakat her ne denediysem olmuyor. Şimdi bu laptopdaki harddiski söküp başka bir laptop'da veya masaüstü pc de driversiz formatlayıp laptoba takıp driverları teker teker yükleyerek kullanabilme olanağım var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yapabilirsin tavsiyem masaüstü bir pc ye hdd yi ikinci disk olarak tanit program olarak ise low level format toolu tavsiye ederim kapasiteye göre baya zaman alabilir kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.