Şimdi Ara

Laptop Güncel Olması gereken programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni asus xln555-xo078H 8gb ram 2 gm 840m(64bit) ekran kartı var Windows 8.1

hiç bir şey kurmadım daha ekran kartı adobe ve java güncelleyeceğim LOL oynununda daha iyi verim alabilmek için başka neleri güncellemem lazım film ve LoL için

• başka bişey kurmanıza gerek yok sadece windows güncellemelerini kapatın internetten güncellerken sıkıntı yaşatır internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

başka bişey kurmanıza gerek yok sadece windows güncellemelerini kapatın internetten güncellerken sıkıntı yaşatır internette

nasıl yani ekran kartı java adobe falan hepsi güncel mi oluyor
  • Arkadaşımız bütün hepsi yüklendikten sonra demek istemiş. Yani işiniz tamamı bittikten sonra oyun oynamaya başlarken güncellemeleri kapatmanız gerekir demiş ki haklı. Çünkü siz online oyun oynarken o gider arka tarafta güncelleme yapmaya devam eder ve internetinizin hızı düşeceğinden oyunda kasılır kalır...
    Ayrıca unutmayın windows 8 bulsa bile özellikle ekran kartı driverını kendi sitesinden indirin.

Saygılar..
    www.indirimkenti.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: indirimkenti

Arkadaşımız bütün hepsi yüklendikten sonra demek istemiş. Yani işiniz tamamı bittikten sonra oyun oynamaya başlarken güncellemeleri kapatmanız gerekir demiş ki haklı. Çünkü siz online oyun oynarken o gider arka tarafta güncelleme yapmaya devam eder ve internetinizin hızı düşeceğinden oyunda kasılır kalır...
    Ayrıca unutmayın windows 8 bulsa bile özellikle ekran kartı driverını kendi sitesinden indirin.

Saygılar..
    www.indirimkenti.com

Teşekkürler w8 kurulum yapıldı alındıfında ve güncellemere kapatıldı şuan yani bilgisayarda 1 resim dahi yok sıfır içi hangi programları yüklemem gerekir oyun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LOL ne tür gereksinimler duyuyor açıkçası tecrübem yok bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak windows kurduktan sonra güncellemeleri kapatın derken "sadece oyun esnasında" demek istemiştim. Yani normal olarak güncellemeleri alabiliyorsanız alın ama oyun oynayacaksanız o esnada kapatın ki oyun performansınızı düşürmesin.
    Neler kurmam gerekir diyorsanız aşağıdaki siteye girerek istediğiniz programların otomatik olarak kurulmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle formattan sonra çok işinize yarayacak bir yerdir bir yerlere yazın her zaman işe yarar.
    www.ninite.com

Gereken programları işaretleyip GET INSTALLER seçin ve inen exe'yi çalıştırın hepsi bu kadar. Programlar arka arkaya kurulacaktır.

Site güvenilir bir sitedir merak etmeyin herhangi bir zararlı yüklendiğine şu ana kadar ne şahit oldum ne de duydum...

Saygılar..
    www.indirimkenti.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.