Bildirim
laptop format tum forumdan yardim istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: amdgamıng
toshiba satellite c855d - 12d laptop uma format atamiyorum. uzerinde windows 8 var ben Windows 7 yuklemek istiyorum.
UEFI Boot seçeneğini mi aşamıyorsunuz... Sorununuzu detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz... -
quote:
Orijinalden alıntı: alpzoom
quote:
Orijinalden alıntı: amdgamıng
toshiba satellite c855d - 12d laptop uma format atamiyorum. uzerinde windows 8 var ben Windows 7 yuklemek istiyorum.
UEFI Boot seçeneğini mi aşamıyorsunuz... Sorununuzu detaylı anlatırsanız yardımcı olabiliriz...
hocam format işini biliyorum önceden bıkac laptop uma win 7 yukledım ama bunda cok farklı
bios u acıyorum boot secenegınde hdd DVD vs gösteriyor. en usttede usb yazıyor ancak usb nın yantarafında hiçbirşey yazmıyor. birde f12 ıle acılan bır boot menusu var.
buralarda usb nin uzerıne gelip enter liyorum ama pc normal açılıyor yanı usb yı okumuyor hıc..
windows 8 yuklu buarada.
windowsu açıp bilgisayarımdan format usb me ulaşıyorum formatlamaya başlıyor. windows dosyaları genısletılıyor da %20 ye geliyor.
pc yenıden başlatıyor. ve sonra ekran kararıp kalıyor. ayrıca laptopta yuklu olan windows 8 işletim sistemini pc acık ıken formatladığımda
sılınemeyecegını soyluyor.hdd nın bazı bolumlerıne oem vs yazıyor.
ne olur yardım edın windows 8 benım işlemlerım için hiç uygun performanslı ve kullanılabilir değil.
-
quote:
Bios Security bölümünden ( Boot Menü ) sekmesi Disable yapılır.
Bios Advanced bölümünden ( Boot Speed/Fast Boot ) sekmesi Disable veya Normal yapılır.
Bios Advanced / System Configuration bölümünden ( Boot Mode ) sekmesi CSM Boot yapılır.
Bios Boot Bölümünden 1. sıraya ( USB ) veya ( ODD CD ROM ) alınır.
ALINTI. -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas*
quote:
Bios Security bölümünden ( Boot Menü ) sekmesi Disable yapılır.
Bios Advanced bölümünden ( Boot Speed/Fast Boot ) sekmesi Disable veya Normal yapılır.
Bios Advanced / System Configuration bölümünden ( Boot Mode ) sekmesi CSM Boot yapılır.
Bios Boot Bölümünden 1. sıraya ( USB ) veya ( ODD CD ROM ) alınır.
ALINTI.
anladım dostum ama bu bıosta usb ıle boot un hıc bır secenegı yok gıbı. cok degısık masa ustu ve normal laptoplardan.
bi url vereyim sana orada resımlerı var sende gor bi dostum
http://forum.donanimhaber.com/m_103661218/f_//tm.htm#103661218
-
Fast Boot'u Normal ve ya disabled yapın.
Onun dışında ayarlarınız normal.
USB'yi görmesi lazım.
Yine de fast bootu normal yapın tekrar deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas*
Fast Boot'u Normal ve ya disabled yapın.
Onun dışında ayarlarınız normal.
USB'yi görmesi lazım.
Yine de fast bootu normal yapın tekrar deneyin.
normal yapıp denedim ancak yıne olmuyor.
normal ufı bıos masa ustu pc de usb ye ya markası yazıyor yada GSP1RMCULXFRER_TR_DVD WİN-7 yazıyor bunda oyle bısey olmuyor.
ve usb boot ekranından sonra usb den okuyup formatlama kısımı gelmiyor hiç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X