Şimdi Ara

Laptop Format Atarken Reset Yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Torrent için kullandığım eski bir Grundig laptop var elimde. Format atmam gerekti ve bu esnada laptop kapanıyor. Yani flash bellekle formata başlıyorum kurulumu seçiyorum önyükleme yapıyor ve ilk restart attıktan sonra kurulum bitmek üzereyken elektrik kesiyor ve haliyle format yarım kaldığı için açıldığında hata veriyor. Yalnız o hatadayken saatlerce kalmasına rağmen resetleme yapmıyor. Sadece formatın bitme aşamasında reset atıyor ne yapabilirim?

• diski bicimlendirip format atmak yerine o diski silip yenisini kurmayı deneyin
  • Disk silerek de denedim olmadı. Hatta hard disc söküp dışardan diğer bilgsayarıma bağlayıp biçimlendirdim yine olmadı. Win 7 yükleme biterken elektrik kesiyor
  • Cd den atmayı dene sorun dosyalarda olabilir başka bi cd bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün cd ile de denedim. Hatta termal macununu yeniledim. Baya bi katılaşmıştı eskisi. Fanın çalışmasında bir dengesizlik var gibi ara ara çalışmıyor sanki bu yüzden yapar mı bilmiyorum açıkçası. Bilgisayar elektrik kestikten sonra açıldığında hata veriyor haliyle o ekrandayken saatlerce dokunmazsam elektrik kesmiyor
  • Dediğin gibi fan ara ara calışmiyorsa işlemci çok ısındığından dolayı kapanabilir

• Sorun fandan kaynaklanıyor dersek format atamadığı için verdiği hata ekranında saatlerce kalması normal midir? fanı değiştirirsm bu sorun gider mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper bilgisiyara format atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndmrkl

Sorun fandan kaynaklanıyor dersek format atamadığı için verdiği hata ekranında saatlerce kalması normal midir? fanı değiştirirsm bu sorun gider mi

Hata ekranı varken sistem boşta çaliştiği için ısınma olmuyordur format sirasında sistem tam yükte çalışırken ısınıp kapanıyordur imkanın varsa başka bir fanla dene

• Eger altina buz falan koyabilirseniz acilabilir, guncellestirmeler yukleniyor ekraninda bende de elektrik kesiliyor gibi reset atiyordu. Ama surekli boyle kullanilmiyor tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Eger altina buz falan koyabilirseniz acilabilir, guncellestirmeler yukleniyor ekraninda bende de elektrik kesiliyor gibi reset atiyordu. Ama surekli boyle kullanilmiyor tabiki

vantilatör tutsun altına

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Eger altina buz falan koyabilirseniz acilabilir, guncellestirmeler yukleniyor ekraninda bende de elektrik kesiliyor gibi reset atiyordu. Ama surekli boyle kullanilmiyor tabiki

vantilatör tutsun altına

. denemekte fayda var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.