Şimdi Ara

LAPTOP ethernet kablosu olmadan internet çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pcye format attım 1 hafta önce ilk kablosuz ağları bulamıyodu bende etherneti taktım laptoba sonra yazılım güncelledim bu sefer etherneti kabul etmiyor üstüne kablosuz ağlarıda görmüyor yani bildiğiniz kasalı pc gibi kullanıyorum güncelleştirsem ayrı bi dert güncellemesem ayrı bi dert arkadaşlar nabıcam böyle çözümü bilen varmı ?

• karışık olmuş biraz anlaşılmıyor ne demek istediğin ..laptop wifi mi çalışmıyor ? ... ethernet kartını laptopa mı taktın ..? bununla ne ilgisi var ?

oncelıkle sıstemınızı tam olarak yazın ..daha sonra daha anlaşılır cumlelerle sorunu yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım ..
  • aynen öyle laptop wifi çalışmıyor format atmadan önce çalışıyodu bi format attım gitti bende ethernet kablosuyla internete bağlanıyorum

sistem toshiba a210-1AS serisi
    Amd turion 64x2 mobile technology
    32bit işletim sistemi
  • tamam şimdi oldu ..

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

linkden wiles için olan sürücüyü kurman gerekıyor .. sanırım kurulu olmadığı için sağ alt köşede ağları bulma v.s olmuyor ..

kontrol etmek ıcın aygıt yonetıcısını acın bılgısayarım sag tık aygıt yonetıcı .. orada basında sarı ünlem olan suruculerınız varsa toshıba sitesinden modelınıze gore ındırıp kurun ..

• Realtek RTL8101 Ailesi PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)
    böyle yazıyor modeli ama bulamadım ben verdiğin siteden indirme linkini
  • internet tamamen gttı smdıde ethernet flan tutmuyo artık
  • http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=UK&selCategory=8&selFamily=391&selSeries=232&selProduct=742&selShortMod=680&language=13&selOS=null&selType=null&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=8&page=1

butun hepsı var burada dostum ... sana düşen işletim sistemını secıp search butonuna basmak kalıyor .. cozum lınkde baska yerde arama ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 16 Mayıs 2012; 17:49:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nigga teşekkür ederim dostum sende olmasan nabacüük :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.