Şimdi Ara

LAPTOP Ekranını PC 'e Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik bir laptop ekranını masa üstü PC ye bağlamak için gereken çözüm nedir arkadaşlar-
    Bkz: Ekran Aşağıdakidir ( gerçek fotoğrafları )

• .

• Ekranın devresinin bir kısmı anakar üzerinde ise mümkün olacağını sanmam.Ayrıca ekran için uyumlu bir elektrik beslemesinede ihtiyacınız var.
  • Bazı çeviricilerin mevcut oldugunu duymuştum...
  • onu masaustunde kullanmanin 2 yolu var . biri lvds devresine sahip olmak yada lvds devresi bulunduran bir anakarta sahip olmak
    kontrol karti olmadan zor. lvds devresine muhakkakki ihtiyacin var . disaridan almak istesen sanirim normali 59 tv kartlisi 69 dolar gibi bir fiyatta idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

onu masaustunde kullanmanin 2 yolu var . biri lvds devresine sahip olmak yada lvds devresi bulunduran bir anakarta sahip olmak
    kontrol karti olmadan zor. lvds devresine muhakkakki ihtiyacin var . disaridan almak istesen sanirim normali 59 tv kartlisi 69 dolar gibi bir fiyatta idi.

TV kartlı modellerini bulamadım, acaba link verebilirmisiniz?
  • 10.1" inçten 18.4" e kadar bütün laptop ekranlarınızı güvenlik kamerası, pc veya PS2 ye bağlayabilirsiniz. Ben güvenlik kameram için 17" ekranla birlikte AD kit denilen bir kart satın aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Ayrıca PC kasam için de 15.6 led laptop ekranla birlikte o kitten satın aldım masamda fazla yer kaplamadan kullanıyorum. Satın aldığım firma da bunların hepsi var ve gerçekten prfesyonel çalışıyorlar. İhtiyacı olanlar için firma bilgileri .

Dios Notebook Servisi 0212 212 19 98 Mecidiyeköyde yerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    15 yıl önce açıldı
    Laptop'ı LCD ye bağlamak..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.