Şimdi Ara

Laptop ekranını kablousuz olarak televizyona aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç yöntem denemedim ama başaramadım, yardım lütfen...
    Amacım laptoptaki ekranı aynen tv'ye aktarmak (kablosuz)
    Laptopum toshiba, tv samsung.

Laptopta youtube video izlerken videonun altındaki ekran paylaşma butonu var ona basınca video tv'de oynamaya başlıyor, bunda sorun yok. tv de aynı wireless modeme bağlı olduğu için kendisi tv'de youtube uygulamasını açıp aynı videoyu oynatmaya başlıyor.

Ama benim istediğim youtube dışındaki şeyleri de tv'ye yansıtabilmek ve bunu yapamadım. Yardım istediğim konu burası. Google Chrome menüsünde yayınla diye bir seçenek var ona basınca televizyonum çıkmıyor. Masaüstüne sağ tıklayınca ekran ayarları var orda kablosuz ekranları bul gibi bir seçenek vardı onu tıklayınca da tv çıkmıyor. Windows ayarlardan aygıt ekle bölümü var oradan tv çıkıyor ve ekliyorum ama yine de sorun çözülmedi.

Youtube dışında bir siteden video izlerken tv'ye yansıtamıyorum örneğin. Laptoğun ekranını veya en azından chrome ekranını tv'ye yansıtabilsel yetecek bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 29 Aralık 2016; 10:39:41 >

• bende de samsung tv var bilgisayarım lenovo. ikisi de aynı wireless a bağlı. laptoptan da telefonumdan da ekran aktarma butonuna basarak tv de video açabiliyorum ancak şu şu dosyadaki şu filmi aç şeklinde beceremedim. tv-pc bağlantısı wireless üzerinden görüntüleniyor ama tv de laptop içindeki dosya gezgini sayfasında shared files mıydı neydi öyle bir şey görünüyor sadece. oraya nasıl film atılacak onu da bulamadım. en iyisi bağla hdmi kablosunu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.