Şimdi Ara

LAPTOP EKRANINA CAM SİL KAÇMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin dün akşam pc kirlendi diye cam sil ile pc nin ekranını temizledim sonra ne göreyim sol alt köşede harita şeklinde ve dil şeklinde bir leke çıktı..
    Dün saç kurutma makinesi kalorifer ile kurutmaya çalıştım felan ama nafile..

Fotoğraflar ;http://i.hizliresim.com/P5WAoQ.jpg -http://hizliresim.com/1YW3MA

Garantisi devam ediyor ama bir sürü para istiyecekler şimdi sonuçta kullanıcı hatası..!

• furkantonya F kullanıcısına yanıt
    Panelin içine kaçmış sanırım sıvı. Zamanla geçebilir bir ihtimal ama saç kurutma makinesi gibi aşırı sıcağa mâruz bırakmakta başka bir hata.

Temizleme yaparken sıvı hiçbir zaman ekrana direk olarak püskürtülmez bu gibi sebeplerle. Hatta polyester kumaş, peçete gibi şeylerle bile silinmez ekranı çizebileceği için. Mümkünse, camda iz bırakmayan özel cam bezi, yoksa pamuklu ama silinirken pamuk bırakmayacak bez kullanılmalı.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    valla ben CRT monitörümü peçete+camsil ile siliyorum "cam" gibi oluyor maaşallah.
    not: cidden lcd-led lerde peçete vs. kullanmayın..
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    CRT'de sorun olmaz. Çünkü taş gibi cam o kısım. Adamın üstüne düşse öldürür bile belki.

İnce panellerde ise cam görünümlü mika ya da plastik malzeme var. O sebeple çizilmeye dayanıksızlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    aynı şeyden bahsediyoruz ama güzel açıklamışsınız tabi
  • ahmetay74 A kullanıcısına yanıt
    Konuyla direk alakası yok ama yazmadan geçemeyeceğim. Teknolojik gelişmenin bir yönü, malesef ama malesef, kaliteyi artırmaya değil de, kaliteyi düşürmeye yönelik kullanılmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.