Şimdi Ara

Laptop ekran kartlarından diğerini aktif etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Benim Laptop'umda intel hd 3000 ve nvidia gt 525m ekran kartı var yalnız ben nvidia ekran kartını aktif edemiyorum yardım ederseniz çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrisberay -- 25 Nisan 2015; 11:46:03 >

• Laptoptan laptopa değişiyor.Bios a bak orda bulamazsan aygıt yöneticisinden ayarlamaya çalış ya da oyunu yüksek performans a ayarla.Bunların hiç biri olmazsa temiz bir format at(recovery varsa onu yap) orijinal oyunu yükle aç oyna bu 2 ekran kartı meselesinde pc oyun sahte olduğu zaman bazen güvenli modda açar ve intel devreye girer vb. Bir ton şey var aslında bunlarla ilgili bir bilgilendirme konusu açılması lazım notebook bölümüne.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 25 Nisan 2015; 12:26:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekkürler öncelikle :).sorun bios da deil oyundada deil aygıt yöneticisinde bi problem var ne kadar driverlerini kursamda gt 525m in hep bi ünlem işareti var üzerinde niye olduğunu anlayamadım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.