Şimdi Ara

Laptop Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar.Benim yaklaşık 4 senedir kullandıgım bi leptopum var.ekran kartı artık yetmiyor hiçbir oyuna.ekran kartımı değiştirmek istiyorum.Ekran kartım paylasımlı sizce değişim mümkün mü?Mümkünse ne kadar yükseltebilirim.Biraz araştırma yaptım ekran kartının uyumlu olması gerekiyor falan yazıyor.

1-güç tüketimi ve sıcaklık konusu
    2-adaptörünüz alacağınız ekran kartını kaldırabilecek gücü verebiliyor mu?
    3-ısınma-soğutma vb şeyler bunlarla ilgili pek bilgim yok eğer değiştirme imkanım varsa bana önerebilirseniz sevinirim.

Ekran Kartı Bilgilerim :http://puu.sh/9JxTb/5e2bfbea0c.jpg

• Üst seviye gaming laptoplar dışında laptopların ekran kartı genelde değişmiyor çünkü anakartın üstüne lehimli geliyor. pc'nin içini açıp bir resim atabilirmisiniz rica etsem ?

Gel gelelimki değişebiliyor o zamanda bilgisayarınızın taktığınız kartı nasıl soğutacağını düşünün yeterli soğutma sağlanamazsa kalıcı zarar gelmesi mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkull -- 25 Haziran 2014; 18:40:52 >
  • yeni çıkan dizüstülerde ve nvidianın gtx sürümlerinde ekran kartı değişimi oluyor atinin hangi modelleri değişiyor bilmiyorum o yüzden sizin ekran kartının değişebileceğini pek sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 25 Haziran 2014; 18:46:00 >
  • byquantiq kullanıcısına yanıt
    Bize laptopun markası numarası falan lazım onu yazmamışsın ama bu ekran kartı çipsete birleşik gibi görünüyor! Öyleyse Değiştiremezsin !

Kolay gelsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

Bize laptopun markası numarası falan lazım onu yazmamışsın ama bu ekran kartı çipsete birleşik gibi görünüyor! Öyleyse Değiştiremezsin !

Kolay gelsin!

Leptop markası Dell vostro 1015 ////Ekran kartım Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family 814MB Paylasımlı ///// Ram 2 Gb (Ramda yükselticem)
  • byquantiq kullanıcısına yanıt
    Sistemine uygun bir ekran kartı bulursan kendin bile değiştirebilirsin.
    Anakartına uyumlu bir ekran kartı bulman şart!

Arkadaşlar bu konuyu tartışmış faydalı olabilir: =>http://forum.donanimhaber.com/m_34026017/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı alıcam.yardım edin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.