Merhaba arkadaşlar, 2. el ekran kartı OC ile yanmış bir laptop aldım (şuan kargoda). Ekrana hiç görüntü gelmiyor, işlemcinin ekran kartını nasıl kullanabilirim? İşlemcisi i7 2820qm
Masaüstün'den Nvidia Denetim masasını açıp oradan ayarlaman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli
Hocam yazdığımı okumadınız sanırım, ekranda hiç görüntü yok. Acaba diyorum ekran kartını söksem otomatik işlemci ekran kartına geçer mi? Tecrübesi olan varmı bu konuda ?
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
quote:
Hocam yazdığımı okumadınız sanırım, ekranda hiç görüntü yok. Acaba diyorum ekran kartını söksem otomatik işlemci ekran kartına geçer mi? Tecrübesi olan varmı bu konuda ?
Ekran Kartı laptop'un Anakartı ile birleşik oluyor eğer senin notebook'da böyle ise ekran kartını sökemezsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
quote:
Ekran Kartı laptop'un Anakartı ile birleşik oluyor eğer senin notebook'da böyle ise ekran kartını sökemezsin.
makina gelince bios sayfasından bir dene.. Hp bir laptop gecmişti bir ara elime. sürekli onboard'da çalısıyordu bende bios'tan bulup harici ekran kartına ayarlamıstım..
ha hiç görüntü gelmiyor ise deneyimli bir pc donanımcısından yardım almanı söylerim.. kart üzerinde çalısma yapabilir..
sorunu çözmeniz dileğiyle iyi günler..
quote:
Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR
makina gelince bios sayfasından bir dene.. Hp bir laptop gecmişti bir ara elime. sürekli onboard'da çalısıyordu bende bios'tan bulup harici ekran kartına ayarlamıstım..
ha hiç görüntü gelmiyor ise deneyimli bir pc donanımcısından yardım almanı söylerim.. kart üzerinde çalısma yapabilir..
sorunu çözmeniz dileğiyle iyi günler..
İyi dileğiniz için teşekkürler. Malesef hiç görüntü gelmiyor.
Teknik servisi aradım oradaki teknik sorumlu "sistem ekran kartına ayarlı olduğundan ekran kartını sökseniz de işlemcinin gpu'suna geçilmez" dedi, ne kadar doğrudur bilmem ama ne saçma bir durum.
kardes işinin eri bir elektronik'ci yapabilir bence.. tavsiyem forumda elektroniciler klubu falan var bir onlara danıs derim..
quote:
Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR
kardes işinin eri bir elektronik'ci yapabilir bence.. tavsiyem forumda elektroniciler klubu falan var bir onlara danıs derim..
Eyvallah hocam, öncelikle fokus bilgisayar ile halledebilirmiyiz ona bakacam olmazsa dediğin gruba bir başlık açarım inşallah çözülür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme