Şimdi Ara

laptop ekran kartı fırınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     laptop ekran kartı fırınlama
    [/simage]
    hp notebook siyah ekran sorunum vardı.notebooku sarıp kendi ısısıyla kapanınca bir iki hafta çalışıyordu
    daha sonra yine aynı sorun.ekran açılmıyor sadece caps clok ve numlock ışıkları yanıp sönüyordu.
    sorunun ekran kartının chipsetinin lehimlerinden olduğunu araştırıp öğrendim.youtube videolara bakarak notebooku söktüm
    fırınlama veya fön makinesi kullanmayı düşünüyorum.ekran kartım atı readon.benim sorum ati yazan kare ekran kartı
    kısım kırmızı silikonlarla tutturulmuş.fön makinesi ile arka tarafındanmı yoksa üst taraftanmı ısıtmam gerekli
    yoksa silikonlarından söküp ayrıcamı fırınlamalıyım.teknisyenim yalnız bu işi ilk yaptığımdan acemiyim.bilgisi olan
    tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Fön makinesi ile fırınlama yapmak çok yanlış, statik elektrik ile cihazı bozabilirsiniz. Zamanında bende akıl sır erdirememiştim, yakmıştım cihazı. Ne var ne yok hurdaya dönmüştü, ta ki belleğe kadar. Fırınlama işlemini adı üstünde gerçekten de fırında yapmalısınız, biraz saçma gelebilir belki ama öyle. Aşağıdaki videoyu izleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz, umarım.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fırınlama Rehberi
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı oksitlenme
    10 yıl önce açıldı
    GT740 ekran kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.