Şimdi Ara

Laptop Ekran Kartı Deişirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bi Sorum Olacak Laptop Ekran Kartları Deişirmi Gecenlerde Bilgisayarcıya Gittim Deiştirilmez dedi bir yol vardır anakart deiştrilip sonra ekran kartı deişebilir.anakart fiyatlarıda pc fiyatları kadar....

pc markası

Toshıba Laptop

• Doğru söylemiş
  • bazı modeller değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolby

Arkadaslar Bi Sorum Olacak Laptop Ekran Kartları Deişirmi Gecenlerde Bilgisayarcıya Gittim Deiştirilmez dedi bir yol vardır anakart deiştrilip sonra ekran kartı deişebilir.anakart fiyatlarıda pc fiyatları kadar....

pc markası

Toshıba Laptop

Modeline göre değişir.Ancak yeni bir bilgisayarsa yada (2009-2010 yıllarından sonra alındıysa) büyük ihtimalle değişmez.Tam modeli yazarsanız ona göre fikir verebiliriz.Ayrıca ekran kartları değiştirilebilir dahi olsa o modelin en üst serisinin ekran kartını takabilirsiniz.Öyle her istediğiniz kartta uymaz.Yeni sistemse anakarta tümleşik gelir burada da adamın söylediği doğru olur.
    Ama her ne olursa olsun yeni bir sistem alın daha sağlıklı olacaktır çünkü hepsi ateş pahası baya tuzlu oluyor ekran kartı harici dahi olsa bulması bi dert alacak parayı bulması ayrı bi dert

• Mdeol num ver dostum.Eğer anakarta monte ise değişmez anakarttan ayrı bi slottaysa ekran kartı değişir.
  • İnternette okudum(buyrun link ) . Masaüstü için kullanılan kartları laptopta bulunan mPCIe slotundan bağlayarak kullanıyorlar. Eğer terimleride anlayıp çevirebilecek olursa bir çok kişi yararlanabılır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 30 Nisan 2012; 2:10:58 >
  • Değişse bile laptopda çok masraflı değişimi.oluyorsa mPCIe slotundan kullanman daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok extreme pc ler harıc pıyasadakılerın cogu anakart ıle butunleşık ekran kartı, bu sebeble anakartı degıstırmeden ekran kartınıda degıstıremezsın, zaten o da yenı pc parası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.