Şimdi Ara

LAPTOP DRİVERLERİ TANIMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LAPTOPTA XP LİTE 256 MB 6DK KURULUM DİYE BİŞEY VARDI INTERNETTEN INDIRDIM KURDUM.
    DRİVERLERİ GÜZELCE YÜKLEDİM HERŞEY SORUNSUZDU KAPATTIM YATTIM
    NE SES KARTINI TANIYOR NE EKRAN KARTINI TANIYOR NE WİRELESS NE KABLOLU(Yerel Ağ Bağlantısınıda tanımıyor). Birtek kamera çalıışıyor. okadar ne yapmam lazım lütfen yardım edin.



  • İnternetten her programı indirip kurmayın çoğu bir işe yaramıyor fake olabiliyor yani sahte, bu söylediğim genel birşey. Ama sizin çektiğiniz programın içinde bir çok şey çıkarılmış o yüklediğiniz driverların çalışmasını sağlayan baska baska programlar gibi örneğin netframework, yada adobe player, javascript ve daha fazlası birde program ekle kaldırda görünmeyen windows birleşenleri var önemli şeyler değil aslında ama ihtiyacımız olduğu zaman windows onları bulup bize kullandırtıyor o sizin kurdugunuz driverlarda bunlara ihtiyac duyuyor size tavsiyem bu tarz kırpılmış programlar, windowslar kullanmamanız. Ayrıca o tarz programlardan virusde çıkabilir sisteminizi ele geçiren casus yazılımlar bile çok rahat çıkabilir. Size tavsiyem bu programı kurmadan önce ne kullanıyorsanız ona geri dönüp temiz bir windows kurmanız olacaktır ve bunu acil yapın bir an önce formatlayın gitsin.

    kolay gelsin




  • hiç ugraşma driwer arayacam diye orada burada... Forewer DriverPackSolution!!!!!!!! indir bu programı bak keyfine türkce dil destegide mewcuttur bütün driwerlari anında tek tıkla kuruyorsun olmayanlarıda direk internetten onay wererek güncelliyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.